Vliegen naar San Salvador

San Salvador, de hoofdstad van El Salvador, heeft circa zes miljoen inwoners. De regio heeft een warm klimaat met een gemiddelde temperatuur van 24 graden. De vulkanische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Salvador voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Salvador

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Salvador

Kaart San Salvador

Lees meer over San Salvador

...nische activiteit heeft een stempel gedrukt op het landschap. De stad is gelegen aan de voet van de San Salvador vulkaan. In het oosten grenst de stad aan Lago de Ilopango, een kratermeer.

Is reizen naar San Salvador veilig?
De historische binnenstad is prachtig maar het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft wel waarschuwingen af aan reizigers naar San Salvador. De criminaliteitscijfers van de stad zijn zeer hoog. Het is dan ook gevaarlijk om hier als westerling in de avond alleen over straat te lopen. Ool de oude binnenstad van San Salvador is niet veilig zelfs overdag is het niet verstandig alleen rond te struinen. Informeer je vooraf terdege en check het reisadvies voor je vertrek.

Bezienswaardigheden
In de stad zijn niet veel sporen van de Spaanse koloniale tijd meer te vinden, maar is wel degelijk de moeite waard. Inmiddels zijn er verschillende grote projecten uitgevoerd waarbij een aantal gebouwen zijn gerestaureerd. Een aantal trekpleisters van de stad zijn de ‘Catedral Metropolitana de San Salvador’, het paleis en het ‘Teatro Nacional de El Salvador', het oudste theater in Centraal-Amerika. Verder zijn er verschillende parken en plaza’s, (maandelijkse) festivals en musea waar bezoekers hun tijd kunnen doorbrengen. Verplaatsen kan via een aantal manieren. Zo zijn er meerdere autoverhuurbedrijven, rijden er bussen en taxi’s. Bij het nemen van een taxi is het raadzaam om vooraf een prijsafspraak te maken.

De luchthaven van San Salvador
Het internationale vliegveld van San Salvador is Comalapa International Airport (SAL), ook wel bekend als
Cuscatlán International Airport en ligt op drie kwartier rijden van San Salvador. Tip: de openbare bussen zijn absoluut niet veilig en overigens ook niet erg comfortabel. Het beste neem je een taxi of huurauto voor je transfer.

Goedkoop naar San Salvador vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets San Salvador? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht San Salvador te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Salvador? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Salvador vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets San Salvador deals. Tip: voor een last minute San Salvador vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste San Salvador Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Salvador  

Hoe lang is het vliegen naar San Salvador? De vliegtijd naar San Salvador bedraagt 16 uur. Dit is inclusief overstap van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten San Salvador

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Salvador aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Salvador zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024