Vliegen naar San Salvador

San Salvador, de hoofdstad van El Salvador, heeft circa zes miljoen inwoners. De regio heeft een warm klimaat met een gemiddelde temperatuur van 24 graden. De vulkanische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Salvador voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar San Salvador vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Salvador vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Salvador te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Salvador? Geef je op voor de San Salvador Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Salvador vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar San Salvador kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights San Salvador in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Salvador boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Salvador in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
San Salvador als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd San Salvador

Hoe lang is het vliegen naar San Salvador? De vliegtijd naar San Salvador bedraagt 16 uur. Dit is inclusief overstap van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten San Salvador

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket San Salvador o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Salvador met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar San Salvador. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Salvador zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017