Vliegen naar El Salvador

De beste deals voor tickets El Salvador? Check de El Salvador aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Luchthavens in El Salvador

Kaart El Salvador

Lees meer over reizen en vliegtickets naar El Salvador

Het land El Salvador wordt ook wel het best bewaarde geheim van Midden-Amerika genoemd. Het kent een ongerepte natuur, met bijzondere flora en fauna, een interessante geschiedenis en een bijzondere cultuur. Voor de meer avontuurlijke reiziger een bestemming die hij of zij zeker zal waarderen!

Het regenseizoen van El Salvador loopt van april t/m oktober, de beste reistijd is net voor of net na deze periode, alhoewel er ook erg veel verschil in weer en temperatuur in El Salvador zelf zit (de bergen, de vlaktes en de kust hebben allemaal een verschillend klimaat). De hoofdstad San Salvador kent een gemiddelde temperatuur van 23 graden celsius, aan de kust of in de bergen kan dit respectievelijk koeler of juist warmer zijn.

Zijn er directe vluchten naar El Salvador?
50 kilometer boven de hoofdstad van El Salvador, San Salvador, ligt het grootste vliegveld van El Salvador. Er ligt een goede weg van de luchthaven naar San Salvador. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar deze luchthaven. Meestal zul je een overstap maken in Atlanta, Houston, Mexico City of Panama City.

Goedkoop op een El Salvador vakantie?
Een betaalbare El Salvador trip scoren kan nog een lastig klus zijn. Al vallen de lokale kosten mee, zowel verblijf als zaken zoals eten en excursies zijn relatief vrij voordelig. Echter de tickets naar El Salvador kunnen nogal flink in de kosten lopen. Vergelijk daarom altijd de tarieven van verschillende vertrek luchthavens en wees flexibel met je reisdata om voordelig naar El Salvador te reizen.

Is reizen naar El Salvador veilig?
Midden-Amerika, en specifiek, El Salvador wordt geteisterd door veel criminaliteit, zowel zware misdrijven als kleinere overtredingen van de wet. Echter, El Salvador wordt zeker beschouwd als een land waar je indien je goed oplet prima doorheen kan reizen. Check voor de zekerheid altijd het actuele reisadvies van de overheid. Vindt hier het: reisadvies over El Salvador.

De vliegvelden van El Salvador
Let op: de luchthaven bij San Salvador kent verschillende namen. Het wordt zowel El Salvador International Airport als Comalapa International Airport als Cuscatlan International Airport genoemd.

Goedkoop naar El Salvador vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets El Salvador? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht El Salvador te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar El Salvador? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe El Salvador vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets El Salvador deals. Tip: voor een last minute El Salvador vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste El Salvador Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd El Salvador 

Afhankelijk van de individuele bestemming waar je op vliegt varieert de vluchtduur. Op de vraag ''hoe lang is het vliegen naar El Salvador?'' kun je daarom verschillende antwoorden verwachten. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de reisduur naar El Salvador ongeveer 11 uur bedraagt. Er gaan geen rechtstreekse vluchten en daarom ben je genoodzaakt om een overstap te maken.

Bijkomende kosten bij vluchten El Salvador

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket El Salvador aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets El Salvador zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024