Vliegen naar El Salvador

Het land El Salvador wordt ook wel het best bewaarde geheim van Midden-Amerika genoemd. Het kent een ongerepte natuur, met bijzondere flora en fauna, een interessante geschiedenis en een bijzondere cultuur. Voor de meer avontuurlijke reiziger een bestemming die hij of zij zeker zal waarderen!

Goedkope vliegtickets El Salvador: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Salvador

Last minute El Salvador aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

v.a. € 578,-

Vergelijk goedkope vliegtickets El Salvador voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar El Salvador vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets El Salvador vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets El Salvador te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar El Salvador? Geef je op voor de El Salvador Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe El Salvador vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar El Salvador kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights El Salvador in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje El Salvador boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht El Salvador in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
El Salvador als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd El Salvador

Afhankelijk van de individuele bestemming waar je op vliegt varieert de vluchtduur. Op de vraag ''hoe lang is het vliegen naar El Salvador?'' kun je daarom verschillende antwoorden verwachten. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de reisduur naar El Salvador ongeveer 11 uur bedraagt. Er gaan geen rechtstreekse vluchten en daarom ben je genoodzaakt om een overstap te maken.

Bijkomende kosten bij vluchten El Salvador

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket El Salvador o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis El Salvador met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar El Salvador. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets El Salvador zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017