Vliegen naar de Bahamas

Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een prachtige azuurblauwe zee: welkom op de Bahama's! De Bahama's liggen verspreid over circa 700 eilandjes gelegen in de Atlantische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets de Bahamas voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar de Bahamas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Bahamas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Bahamas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Bahamas? Geef je op voor de de Bahamas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Bahamas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar de Bahamas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights de Bahamas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Bahamas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Bahamas in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
de Bahamas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd de Bahamas

Hoe lang is het vliegen naar de Bahamas? De vluchtduur is gemiddeld zo'n 15 uur (incl. overstap). Let wel goed op de overstaptijd, want daardoor kan de totale reisduur flink oplopen.

Bijkomende kosten bij vluchten de Bahamas

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket de Bahamas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Bahamas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar de Bahamas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Bahamas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017