Vliegen naar Santiago de Cuba

Santiago de Cuba is na Havana de tweede stad van Cuba en staat ook wel bekend als de muzikale hoofdstad. Deze stad is namelijk de geboorteplaats van traditionele dansen zoals de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santiago de Cuba voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Santiago de Cuba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santiago de Cuba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santiago de Cuba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santiago de Cuba? Geef je op voor de Santiago de Cuba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santiago de Cuba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Santiago de Cuba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Santiago de Cuba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santiago de Cuba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santiago de Cuba in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Santiago de Cuba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Santiago de Cuba

Hoe lang is het vliegen naar Santiago de Cuba? De vluchtduur bedraagt 16 uur en 10 minuten met een tussenstop van 4 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Santiago de Cuba

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Santiago de Cuba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santiago de Cuba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Santiago de Cuba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santiago de Cuba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017