Vliegen naar Santiago de Cuba

Santiago de Cuba is na Havana de tweede stad van Cuba en staat ook wel bekend als de muzikale hoofdstad. Deze stad is namelijk de geboorteplaats van traditionele dansen zoals de...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Santiago de Cuba voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santiago de Cuba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Santiago de Cuba

...als de Salsa. Veel bekende Cubaanse artiesten hebben Santiago de Cuba als geboorteplaats. Daarnaast is de stad bekend om de invloed van Fidel Castro en Che Guevara in de jaren `50. Een van de trekpleisters is het fort van San Pedro de la Roca, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het wordt omschreven als een van de best bewaarde voorbeelden van de Spaans-Amerikaanse militaire structuren. De architectuur is gebaseerd op de Italiaanse en Renaissance ontwerpprincipes. Santiago de Cuba ligt dicht bij de Caribische kust, zodat liefhebbers van zon, zee en strand goed aan hun trekken komen.

Rondreis Cuba
Een bezoek aan Havana vanaf Santiago is goed mogelijk door een busreis door het land te maken. Dagelijks vertrekt er ook een nachttrein naar Havana.

Luchthaven Santiago de Cuba
De reis van het uiterste zuiden naar het noordelijke Havana bedraagt meer dan 800 kilometer. Antonio Maceo Airport (SCU) is het internationale vliegveld van Santiago de Cuba. Het ligt op een kleine 15 minuten van het centrum van de stad. 

Goedkoop naar Santiago de Cuba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santiago de Cuba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santiago de Cuba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santiago de Cuba? Geef je op voor de Santiago de Cuba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santiago de Cuba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Santiago de Cuba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Santiago de Cuba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santiago de Cuba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santiago de Cuba in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Santiago de Cuba Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Santiago de Cuba 

Hoe lang is het vliegen naar Santiago de Cuba? De vluchtduur bedraagt 16 uur en 10 minuten met een tussenstop van 4 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Santiago de Cuba

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Santiago de Cuba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santiago de Cuba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Santiago de Cuba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santiago de Cuba zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares