Vliegen naar Santiago de Cuba

Ons advies aan iedereen die naar Santiago de Cuba wil vliegen? Je kunt wel 50% of meer besparen op je vlucht naar Santiago de Cuba - en let wel we hebben het dan al snel over...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,107,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santiago de Cuba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santiago de Cuba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santiago de Cuba

Kaart Santiago de Cuba

Lees meer over Santiago de Cuba

... tenminste 400,- verschil, door in plaats van tickets naar het vliegveld bij Santiago de Cuba vliegtickets naar Holguin te boeken. Deze luchthaven ligt slechts goed 70 kilometer van Santiago de Cuba en dat ritje scheelt je zo enkele honderden euro's!

Over Santiago de Cuba
Santiago de Cuba het is de tweede stad van Cuba en staat ook wel bekend als de muzikale hoofdstad. Deze stad is namelijk de geboorteplaats van traditionele dansen zoals de Salsa. Veel bekende Cubaanse artiesten hebben Santiago de Cuba als geboorteplaats. Daarnaast is de stad bekend om de invloed van Fidel Castro en Che Guevara in de jaren `50. Een van de trekpleisters is het fort van San Pedro de la Roca, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het wordt omschreven als een van de best bewaarde voorbeelden van de Spaans-Amerikaanse militaire structuren. De architectuur is gebaseerd op de Italiaanse en Renaissance ontwerpprincipes. Santiago de Cuba ligt dicht bij de Caribische kust, zodat liefhebbers van zon, zee en strand goed aan hun trekken komen.

Rondreis 
Een bezoek aan Havana vanaf Santiago is goed mogelijk door een busreis door het land te maken. Dagelijks vertrekt er ook een nachttrein naar Havana. Maar als je een rondreis wil maken zijn er wellicht gunstiger luchthavens voor vliegen naar Cuba dan Santiago. 

Luchthaven Santiago de Cuba
De reis van het uiterste zuiden naar het noordelijke Havana bedraagt meer dan 800 kilometer. Antonio Maceo Airport (SCU) is het internationale vliegveld van Santiago de Cuba. Het ligt op een kleine 15 minuten van het centrum van de stad. 

Goedkoop naar Santiago de Cuba vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Santiago de Cuba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Santiago de Cuba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santiago de Cuba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santiago de Cuba vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Santiago de Cuba deals. Tip: voor een last minute Santiago de Cuba vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Santiago de Cuba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Santiago de Cuba  

Hoe lang is het vliegen naar Santiago de Cuba? De vluchtduur bedraagt 16 uur en 10 minuten met een tussenstop van 4 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Santiago de Cuba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santiago de Cuba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santiago de Cuba zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024