Vliegen naar Holguin

Holguín is een stad op het Caribische eiland Cuba gelegen op het oostelijk deel van het land gesticht in 1545 en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Voor Caribische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Holguin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Holguin vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Holguin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Holguin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Holguin? Geef je op voor de Holguin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Holguin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Goedkoop retourtje Holguin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Holguin in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Holguin als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Holguin

Hoe lang is het vliegen naar Holguin? De vluchtduur Holguin is zo'n 10 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Holguin

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Holguin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Holguin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Holguin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Holguin zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017