Vliegen naar Samoa

Samoa is een eilandengroep in Oceanië. De twee hoofdeilanden zijn Upolu en Savaii. De hoofdstad, Apia, en het internationale vliegveld van Apia genaamd Faleolo International...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samoa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Samoa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Samoa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Samoa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samoa? Geef je op voor de Samoa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samoa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Samoa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Samoa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Samoa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Samoa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Samoa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Samoa

Hoe lang is het vliegen naar Samoa? De vluchtduur bedraagt ruim 32 uur. Dit is inclusief 2 tussenstops van samen ruim 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Samoa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Samoa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Samoa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Samoa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samoa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017