Vliegen naar Samoa

Samoa is een eilandengroep in Oceanië. De twee hoofdeilanden zijn Upolu en Savaii. De hoofdstad, Apia, en het internationale vliegveld van Apia genaamd Faleolo International...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samoa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Samoa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Samoa

Kaart Samoa

Lees meer over Samoa

...tional Airport (APW) bevinden zich op Upolu. In Apia zijn goede accommodaties te vinden en het stadje biedt ook de nodige winkels, restaurants en bars. Savaii is het grootste eiland, is relatief onderontwikkeld en wordt door velen gezien als het “echte” Samoa.

Een vakantie op Samoa biedt voldoende mogelijkheden. Naast de stranden en dorpjes zijn ook de nationale parken, grotten, lavavelden en ruige vulkanische kustlijn een bezoek waard. De eilandengroep is ook thuis van de traditionele Samoaanse tatoeagekunst, waarbij de inkt op kammen met naalden in de huid wordt geslagen. Veel inwoners van Samoa, van jong tot oud, lopen rond met deze inktversieringen.

Het internationale vliegveld is Faleolo en ligt op 45 minuten rijden van Apia. Reken voor de vlucht van Amsterdam naar Apia wel op een reisduur van twee dagen. Vervoer van en naar de luchthaven is mogelijk via de lokale bussen overdag en de vele taxi’s. Vervoer op het eiland is makkelijk en goedkoop met de taxi’s of bussen. Om een auto te huren is het nodig om een tijdelijk lokaal rijbewijs te halen. Bovendien rijdt het verkeer aan de linkerkant van de weg.

Goedkoop naar Samoa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Samoa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Samoa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samoa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samoa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Samoa deals. Tip: voor een last minute Samoa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Samoa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Samoa  

Hoe lang is het vliegen naar Samoa? De vluchtduur bedraagt ruim 32 uur. Dit is inclusief 2 tussenstops van samen ruim 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Samoa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Samoa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samoa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024