Vliegen naar New Caledonia

New Caledonia is een Frans overzees gebiedsdeel in de Stille Oceaan ten Oosten van Australië en ten noorden van Nieuw-Zeeland. De hoofdstad is Nouméa en de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 4,788,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets New Caledonia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets New Caledonia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij New Caledonia

Kaart New Caledonia

Lees meer over New Caledonia

... eilandengroep is uitermate geschikt om te duiken met prachtig helder water en vele verschillende vissen en koraalrif in de buurt.


Luchthaven Numea New Caledonia

De luchthaven Tontouta Aiport is de belangrijkste luchthaven van het gebied en ligt vlakbij de hoofdstad Numea. Je kunt hier o.a. met KLM naar toe vliegen die samenwerkt met AirCalin de luchtvaartmaatschappij van New Caledonia. Je vliegt dan meestal via Japan waar je een overstap hebt in Osaka of Tokyo.

Goedkoop naar New Caledonia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets New Caledonia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets New Caledonia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar New Caledonia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Caledonia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar New Caledonia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute New Caledonia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje New Caledonia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht New Caledonia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste New Caledonia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd New Caledonia  

Hoe lang is het vliegen naar New Caledonia? De vliegduur naar New Caledonia bedraagt 23 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 3 uur 35 minuten in Tokyo.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten New Caledonia

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket New Caledonia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis New Caledonia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Caledonia zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024