Vliegen naar Bora Bora

Reizen naar Bora Bora in Oceanië? Goedkope vluchten Bora Bora boeken is niet bepaald eenvoudig, maar we delen hier graag onze tips met je! Allereerst kunnen we je aanraden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bora Bora voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bora Bora

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bora Bora

Kaart Bora Bora

Lees meer over Bora Bora

...anraden om een flight alert voor Bora Bora aan te maken (dat kan rechtsboven op deze pagina). Dat is met name van belang om gevoel te krijgen bij de prijzen van vliegtickets Bora Bora.

Wil je eiland hoppen vanaf Bora Bora? In dat geval valt het aan te raden om vliegtickets naar Papeete (de hoofdstad van Tahiti) te boeken en vanuit daar door te reizen naar Bora Bora per lokale vlucht (nog geen uurtje vliegen). Dit kan honderden euro's per persoon op je vliegreis Bora Bora schelen schelen! Je vliegt voor een paar honderd euro met een propellervliegtuigje van Tahiti naar Bora Bora. En je krijgt ook de kans om het tropische Tahiti te ontdekken!

Waar ligt Bora Bora precies? De Bora Bora eilanden en Zuid Amerika liggen tussen Australië Deze pareltjes in de Stille Zuidzee behoren tot de eilanden van Frans Polynesië.

De Bora Bora eilanden Deze eilanden zijn een geliefde, luxe bestemming voor een romantische vakantie zoals een huwelijksreis. Daarnaast kan je bij Bora Bora ook geweldig duiken want voor de kust liggen vele kleine koraalriffen. De oorspronkelijke bewoners zijn verwant aan de Polynesische bewoners van Hawaï, de Cook eilanden en Nieuw-Zeeland.

Vliegveld Bora Bora  De luchthaven van Bora Bora heet Motu Mute airport. Dit vliegveld heeft de internationale airport code BOB. Vanuit Nederland zijn er helaas geen directe vluchten mogelijk.

Goedkoop naar Bora Bora vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bora Bora? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bora Bora te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bora Bora? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bora Bora vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bora Bora kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bora Bora vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bora Bora boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bora Bora in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bora Bora Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bora Bora  

Hoe lang is het vliegen naar Bora Bora? De vliegtijd naar Bora Bora bedraagt ongeveer 30 uur. Dit is inclusief de tijd van meerdere tussenstops die nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bora Bora

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bora Bora aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bora Bora zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024