Vliegen naar Bora Bora

Reizen naar Bora Bora in Oceanië? Goedkope vluchten Bora Bora boeken is niet bepaald eenvoudig, maar we delen hier graag onze tips met je! Allereerst kunnen we je aanraden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bora Bora voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bora Bora vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bora Bora vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bora Bora te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bora Bora? Geef je op voor de Bora Bora Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bora Bora vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bora Bora kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bora Bora in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bora Bora boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bora Bora in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bora Bora als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bora Bora

Hoe lang is het vliegen naar Bora Bora? De vliegtijd naar Bora Bora bedraagt ongeveer 30 uur. Dit is inclusief de tijd van meerdere tussenstops die nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Bijkomende kosten bij vluchten Bora Bora

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bora Bora o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bora Bora met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bora Bora. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bora Bora zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017