Vliegen naar Tahiti

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Tahiti? Hier zetten we voor jou de beste deals voor vliegen naar Papeete, de hoofdstad van Tahiti, op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,647,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tahiti voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tahiti

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tahiti

Kaart Tahiti

Lees meer over Tahiti

...

Het aan de noordwestkust van Tahiti gelegen Papeete is niet alleen de hoofdstad, maar zelfs de enige stad van zowel Tahiti als Frans-Polynesie. De stad, gelegen midden in de Stille Oceaan is de afgelopen tijd erg gemoderniseerd, en ook nu nog verschijnen er steeds meer nieuwbouw woningen.

In Papeete kan het verkeer erg druk zijn, dit omdat de straten erg smal zijn. Buiten de stad is Tahiti echter een paradijs. Een heuvelachtig binnenland dat wordt omzoomd door een azuurblauwe zee en parelwitte zandstranden.

Papeete - Bora Bora en Papeete Moorea
Meer eilanden ontdekken? Vanaf Papeete gaat de Moorea Ferry, naar de eilanden Moorea en Bora Bora. Vanaf de luchthaven gaan ook vliegtuigen richting andere eilanden. Check dus ook zeker de prijzen voor een vliegticket Bora Bora als je naar Papeete wilt reizen en toch wilt eiland hoppen.

Het hele jaar door ligt de temperatuur in Papeete rond de 30 - 32 graden Celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 20. De minste regen valt van juni tot en met oktober, de droogste maand is augustus. Vooral in december, januari en februari regent het veel op het eiland.

Luchthaven Papeete Tahiti
De luchthaven van Papeete heet Faaa International Airport en ligt met 5 kilometer op een steenworp afstand van de stad. Vanaf Amsterdam maak je waarschijnlijk een overstap in Los Angeles of Parijs.

Goedkoop naar Tahiti vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tahiti? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tahiti te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tahiti? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tahiti vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tahiti kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tahiti vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tahiti boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tahiti in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tahiti Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Tahiti

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tahiti aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tahiti zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024