Vliegen naar Nadi

Nadi is een stad die zich bevindt op de westelijke kant van het hoofdeiland van fiji, Viti Levu. Nadi staat bekend om het feit dat de stad relatief gezien zo multicultureel is.   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nadi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nadi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nadi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nadi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nadi? Geef je op voor de Nadi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nadi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nadi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nadi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nadi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nadi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nadi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nadi

Hoe lang is het vliegen naar Nadi? De vluchtduur is al snel meer 20 uur incl. een tussenstap dat meestal 4 uur is.

Bijkomende kosten bij vluchten Nadi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nadi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nadi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nadi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nadi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017