Vliegen naar Nadi

Nadi is een stad die zich bevindt op de westelijke kant van het hoofdeiland van fiji, Viti Levu. Nadi staat bekend om het feit dat de stad relatief gezien zo multicultureel is.   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nadi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nadi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nadi

Kaart Nadi

Lees meer over Nadi

...is.

Nadi is perfect als begin punt voor een reis door Fiji vanwege zijn ligging. De grootste luchthaven van het land, Nadi International Airport ligt op nog geen 9 kilometer afstand van de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Fiji Nadi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nadi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nadi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nadi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nadi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nadi vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nadi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nadi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nadi boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nadi in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nadi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nadi  

Hoe lang is het vliegen naar Nadi? De vluchtduur is al snel meer 20 uur incl. een tussenstap dat meestal 4 uur is.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Nadi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cathay Pacific
 € 25,- -  € 39,-
Etihad Airways
- *
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nadi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nadi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nadi zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024