Vliegen naar Wolgograd

Wolgograd ook wel als Volgograd geschreven is een Russische stad. Wolgograd ligt in het zuiden van Rusland, tussen Kazachstan en Oekraine in en is beter bekend als Stalingrad, de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wolgograd voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wolgograd

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wolgograd

Kaart Wolgograd

Lees meer over Wolgograd

... naam die de stad tot 1961 droeg. De stad ligt op de westelijke oever van de rivier de Wolga. Wolgograd is de 1 na langste stad van Europa, het ligt uitgerekt langs de rivier. Er wonen circa 1 miljoen mensen in de stad.


Wolgograd staat beter bekend als Stalingrad en heeft uit de Tweede Wereldoorlog nog een aantal herinneringen in de stad waaronder een tentoongesteld vliegtuig, de grafheuvel van Mamai en vele gebouwen die in oude staat zijn gelaten. De bekende Slag om Stalingrad duurde van 23 augustus 1942 tot 2 februari 1943. In 1945 kreeg de stad de staat Heldenstad van de Sovjet-Unie.


Het 102 meter hoge standbeeld dat de skyline van Wolgograd bepaalt, mag (en kan) je zeker niet missen. Dit standbeeld is een van de monumenten van de Slag om Stalingrad.


Het vliegveld Wolgograd waarvan de officiele benaming Volgograd international airport (VOG) is, ligt op 15 kilometer ten noordwesten van de stad. Wolgograd is met één tussenstop (hoogstwaarschijnlijk is dit Moskou) te bereiken vanaf Amsterdam.

Goedkoop naar Wolgograd vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wolgograd? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wolgograd te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wolgograd? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wolgograd vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wolgograd kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wolgograd vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wolgograd boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wolgograd in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wolgograd Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wolgograd  

Hoe lang is het vliegen naar Wolgograd? De vluchtduur bedraagt een kleine 10 uur. Deze vluchtduur is inclusief 2 tussenstops die samen 3,5 uur bedragen.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Wolgograd

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wolgograd aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wolgograd zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024