Vliegen naar Polen

Goedkope vliegtickets naar Polen? De beste deals voor vliegtickets Polen handig op 1 rij!

Goedkope vliegtickets Polen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Warschau
bestemming Warschau

Binnen 2 uur vliegen ben je in de hoofdstad van Polen. Een directe vlucht naar Warschau boek je al voor slechts een paar tientjes. Bezoek zeker het Wilanow paleis! Ook aan te raden is het bijwonen van de gratis stadstour onder leiding van een Engelssprekende gids. 

Vliegtickets Polen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Krakau
bestemming Krakau

Krakau behoort tot een van de oudste steden van Polen. Vanuit deze stad kun je de meest bijzondere excursie van het land boeken: een bezoek aan Auschwitz. Het grootste plein van Krakow is de grote markt die uit de 13e eeuw stamt en behoort tot de grootste van Europa.

Vliegtickets Polen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Gdansk
bestemming Gdansk

Gdansk wordt ook wel de parel van Polen genoemd, deze verrassend mooie havenstad bereik je in minder dan 2 uur vliegen. De stad heeft een prachtig oud centrum met grachtenpanden en beschikt over een bruisend uitgaansleven, mooi strand en ook niet onbelangrijk: lage prijzen!

Luchthavens in Polen

Kaart Polen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Polen

Vliegen naar Polen kan natuurlijk op diverse luchthavens en vanaf verschillende vliegvelden in Nederland. Voor veel mensen is Polen een land met vele mogelijkheden voor een voordelige stedentrip, maar ook een vliegreis naar Auschwitz is een veel gehoorde reden voor een bezoek. Vanuit Nederland vliegen meerdere lowcost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Wizzair naar verschillende Poolse steden zoals Krakow, Warschau en Gdansk. Specifiek het vliegen naar Polen vanaf Eindhoven is erg populair waar deze bekende low-cost airlines voornamelijk vandaan vliegen.

Goedkope vluchten naar Polen

Let op: door de verschillende budgetmaatschappijen kun je voor een stedentrip naar Polen soms beter zoeken naar vliegtickets vanaf Eindhoven dan vanaf Amsterdam. Probeer zeker de verschillende luchthavens voor de goedkoopste vliegtickets naar Polen. Denk aan Brussel, Rotterdam en Düsseldorf. Ook kun je vliegen naar Polen vanaf Eelde, gelegen nabij Groningen. Wil je echt goedkoop naar Polen reizen, boek je vliegtickets dan minimaal 3 maanden voor vertrek. De nieuwe aanbiedingen van verschillende airlines worden doorgaans op dinsdag en woensdag opgehaald. Tot de internationale luchthavens in Polen behoren onder andere Warschau, Krakau, Gdansk, Bydgoszcz, Katowice, Lodz, Poznan en Wroclaw.

Vliegen naar Auschwitz:welke luchthaven in Polen is dan het handigste? 
Het voormalige concentratiekamp Auschwitz is voor velen een plek die ze een keer gezien willen hebben en zeker tijdens een vakantie in Polen hoort een bezoek aan dit kamp erbij. Wil je echt gericht naar Auschwitz? De meest dichtbij gelegen luchthaven bij Auschwitz in Polen is het vliegveld bij Krakau, de tweede stad van Polen. Vliegtickets Krakau boek je bovendien in het laagseizoen vaak maar voor een paar tientjes. Maar ook een bezoek aan de Poolse hoofdstad Warschau kan je combineren met een bezoek aan Auschwitz. Deze stad ligt een kleine 300 kilometer van het kamp dat nu is ingericht als museum.

Stedentrip tips - de leukste steden in Polen
Hoewel de hoofdstad van Polen, Warschau, een bijzondere stad is met veel bezienswaardigheden, is een van de populairste steden voor een stedentrip Krakau. Hiervandaan kun je een hele indrukwekkende excursie boeken naar het voormalig concentratiekamp Auschwitz.

Goedkoop vliegen naar de hoofdstad van Polen?
Warschau is met bijna 3 miljoen inwoners in haar stedelijk gebied de hoofdstad van Polen. Het oude centrum 'Stare Miasto' is in oude stijl herbouwd en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Warschau heeft naast deze bezienswaardigheden nog zoveel meer te bieden! De meeste vluchten gaan via Amsterdam maar Brussel is ook een optie. De vluchtduur is maar 5 minuten langer als vanaf Schiphol.   

Voordelig vliegen naar de mooie tweede stad van Polen
Krakau is met rond de 800,000 inwoners de tweede stad van Polen. Het Rynek Glowny is één van de grootste middeleeuwse pleinen van Europa. De stad is één zeer belangrijke culturele stad in Midden-Europa. Daarom is de bijnaam van de stad het ''Florence van Polen'' om de schoonheid van de stad te benadrukken. 

Meer luchthavens Polen 

  • In het noorden van Polen, aan de Oostzee, ligt de prachtige stad Gdansk. De stad heeft in haar stedelijk gebied 1 miljoen inwoners. De stad is ook bekend onder de naam Danzig. Een bezoek aan het 'Roads to Freedom' museum is een absolute must! Dit museum laat de strijd zien van Polen tegen het communisme. De stad was tenslotte de eerste stad waar hevig verzet uitbrak tegen de Russische onderdrukker. Vliegen naar Gdansk gaat bijna altijd via een tussenstop in Warschau of München
  • Lodz is met bijna 739,000 inwoners de derde stad van Polen. De stad ligt centraal in Polen en groeide stormachtig in de 19de eeuw door de textielindustrie. Lodz is de hoofdstad van de Poolse film mede ook doordat er een filmacademie is gevestigd.  Voor andere opties is het handig om Brussel en Düsseldorf te vergelijken.
  • Wroclaw is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2016, onder andere vanwege de prachtige gotische monumenten die je er kunt bezoeken. Deze titel draagt men met het Spaanse San Sebastián. De stad heeft meer dan 630,000 inwoners en is daarmee de vierde stad van Polen. Krakau noemt men het ''Florence van Polen'' maar Wroclaw is het ''Venetie van Polen''. Dit komt doordat de stad vele bruggen heeft en uit 12 eilanden bestaat. Ten zuiden van de stad ligt Auschwitz. Het grootste concentratiekamp waar 1,3 miljoen mensen in de tweede wereldoorlog werden gedeporteerd. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar Wroclaw. Vaak is er een tussenstop in Warschau, München of Düsseldorf. Handige informatie over de vliegvelden in Polenvindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Polen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Polen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Polen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Polen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Polen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Polen deals. Tip: voor een last minute Polen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Polen Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Polen? 

Hoe lang is de vliegtijd naar Polen? De vluchtduur naar de populairste luchthavens in Polen, Warschau en Krakau, bedraagt ongeveer 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Polen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Polen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Polen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024