Vliegen naar Polen

Vliegen naar Polen kan natuurlijk op diverse luchthavens en vanaf verschillende vliegvelden in Nederland. Voor veel mensen is Polen een land met vele mogelijkheden voor een voordelige stedentrip. Vanuit Nederland vliegen meerdere lowcost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Wizzair naar verschillende Poolse steden zoals Krakow, Warschau en Gdansk. Specifiek het vliegen naar Polen vanaf Eindhoven is erg populair waar deze bekende low-cost airlines voornamelijk vandaan vliegen.

Goedkope vliegtickets Polen: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Warschau
bestemming Warschau

Binnen 2 uur vliegen ben je in de hoofdstad van Polen. Een directe vlucht naar Warschau boek je al voor slechts een paar tientjes. Bezoek zeker het Wilanow paleis! Ook aan te raden is het bijwonen van de gratis stadstour onder leiding van een Engelssprekende gids. 

Vliegtickets Polen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Krakau
bestemming Krakau

Krakau behoort tot een van de oudste steden van Polen. Vanuit deze stad kun je de meest bijzondere excursie van het land boeken: een bezoek aan Auschwitz. Het grootste plein van Krakow is de grote markt die uit de 13e eeuw stamt en behoort tot de grootste van Europa.

Last minute Polen aanbiedingen

Vliegtickets Polen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Gdansk
bestemming Gdansk

Gdansk wordt ook wel de parel van Polen genoemd, deze verrassend mooie havenstad bereik je in minder dan 2 uur vliegen. De stad heeft een prachtig oud centrum met grachtenpanden en beschikt over een bruisend uitgaansleven, mooi strand en ook niet onbelangrijk: lage prijzen!

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Polen

Goedkope vluchten naar Polen
Let op: door de verschillende budgetmaatschappijen kun je voor een stedentrip naar Polen soms beter zoeken naar vliegtickets vanaf Eindhoven dan vanaf Amsterdam. Probeer zeker de verschillende luchthavens voor de goedkoopste vliegtickets naar Polen. Denk aan Brussel, Rotterdam en Düsseldorf. Ook kun je vliegen naar Polen vanaf Eelde, gelegen nabij Groningen. Wil je echt goedkoop naar Polen reizen, boek je vliegtickets dan minimaal 3 maanden voor vertrek. De nieuwe aanbiedingen van verschillende airlines worden doorgaans op dinsdag en woensdag opgehaald. Tot de internationale luchthavens in Polen behoren onder andere Warschau, Krakau, Gdansk, Bydgoszcz, Katowice, Lodz, Poznan en Wroclaw.

Stedentrip Polen

Hoewel de hoofdstad van Polen, Warschau, een bijzondere stad is met veel bezienswaardigheden, is een van de populairste steden voor een stedentrip Krakau. Hiervandaan kun je een hele indrukwekkende excursie boeken naar het voormalig concentratiekamp Auschwitz.

Goedkoop vliegen naar Warschau?
Warschau is met bijna 3 miljoen inwoners in haar stedelijk gebied de hoofdstad van Polen. Het oude centrum 'Stare Miasto' is in oude stijl herbouwd en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Warschau heeft naast deze bezienswaardigheden nog zoveel meer te bieden! De meeste vluchten gaan via Amsterdam maar Brussel is ook een optie. De vluchtduur is maar 5 minuten langer als vanaf Schiphol.   

Voordelige vlucht Polen, Gdansk boeken

In het noorden van Polen, aan de Oostzee, ligt de prachtige stad Gdansk. De stad heeft in haar stedelijk gebied 1 miljoen inwoners. De stad is ook bekend onder de naam Danzig. Een bezoek aan het 'Roads to Freedom' museum is een absolute must! Dit museum laat de strijd zien van Polen tegen het communisme. De stad was tenslotte de eerste stad waar hevig verzet uitbrak tegen de Russische onderdrukker. Vliegen naar Gdansk gaat bijna altijd via een tussenstop in Warschau of München.


Vliegtickets naar Lodz boeken

Lodz is met bijna 739,000 inwoners de derde stad van Polen. De stad ligt centraal in Polen en groeide stormachtig in de 19de eeuw door de textielindustrie. Lodz is de hoofdstad van de Poolse film mede ook doordat er een filmacademie is gevestigd.  Voor andere opties is het handig om Brussel en Düsseldorf te vergelijken.

Voordelig vliegen naar Krakau
Krakau is met rond de 800,000 inwoners de tweede stad van Polen. Het Rynek Glowny is één van de grootste middeleeuwse pleinen van Europa. De stad is één zeer belangrijke culturele stad in Midden-Europa. Daarom is de bijnaam van de stad het ''Florence van Polen'' om de schoonheid van de stad te benadrukken. 

Goedkoop vliegen naar de Culturele hoofdstad van Europa Wroclaw
Wroclaw is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2016, onder andere vanwege de prachtige gotische monumenten die je er kunt bezoeken. Deze titel draagt men met het Spaanse San Sebastián. De stad heeft meer dan 630,000 inwoners en is daarmee de vierde stad van Polen. Krakau noemt men het ''Florence van Polen'' maar Wroclaw is het ''Venetie van Polen''. Dit komt doordat de stad vele bruggen heeft en uit 12 eilanden bestaat. Ten zuiden van de stad ligt Auschwitz. Het grootste concentratiekamp waar 1,3 miljoen mensen in de tweede wereldoorlog werden gedeporteerd. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar Wroclaw. Vaak is er een tussenstop in Warschau, München of Düsseldorf. 

Goedkoop naar Polen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Polen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Polen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Polen? Geef je op voor de Polen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Polen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Polen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Polen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Polen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Polen in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Polen Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Polen 

Hoe lang is het vliegen naar Polen? De vluchtduur bedraagt ongeveer 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Polen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
NS International
- *
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Polen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Polen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Polen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Polen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017