Vliegen naar Katowice

De beste deals voor vliegen naar Katowice vergelijken? Hier tref je de beste aanbiedingen voor vliegtickets Katowice van Wizzair, KLM en de grote online reisbureaus handig op een rij!

> lees meer
Wizz Air

aanbevolen v.a. € 323,-

NS International

aanbevolen v.a. € 100,-

Tix

aanbevolen v.a. € 323,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Katowice voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Katowice

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Katowice

Kaart Katowice

Lees meer over Katowice

...

Luchthaven Katowice
Katowice heeft een internationale luchthaven genaamd Pyrzowice airport, deze ligt 30 kilometer ten noorden van Katowice. Het vliegveld van Katowice heeft een aantal mogelijkheden voor verder vervoer. Onder deze opties die de luchthaven van Katowice vallen natuurlijk taxi's en de altijd aanwezige autoverhuurbedrijven, echter zijn er ook een aantal manier om met het openbaar vervoer uw bestemming in en rondom Katowice te bereiken. Als alternatief voor goedkoop reizen naar Katowice is vliegen op Krakow, wat veelal een paar tientjes wil schelen! 


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Katowice Airport op Vliegveldinfo.nl.

Directe vlucht Amsterdam Katowice
KLM start in oktober 2022 met een rechtstreekse vlucht Amstrdam - Katowice. Dat is de eerste sinds de Transavia Katowice vlucht vanaf Schiphol is gestopt. Je kan overigens naar maar liefst vijf vliegvelden vliegen in Polen met KLM.

Directe vlucht Eindhoven Katowice
Een goedkoop alternatief voor de KLM Katowice vluchten vanaf Schiphol is een rechtstreekse vlucht naar Katowice, vanaf Eindhoven met Wizzair.

Over Katowice
Katowice ligt in het zuiden van Polen tegen het industrie gebied Oppers-Silezië aan waardoor de agglomeratie van Katowice de grootste van Polen is van 3,5 miljoen.

In de omgeving van Katowice vind je meerdere bijzondere en indrukwekkende plekken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder Auschwitz, het concentratie- en vernietigingskamp uit de Tweede Wereldoorlog.

De omgeving van Katowice is prachtige, het ligt in de Sislesian Highlands. Wel is Katowice het middelpunt van een geïndustrialiseerd gebied, waardoor je een stukje moet rijden voordat je de natuur zult zien. Katowice is het middelpunt van cultuur, wetenschap en industrie en het zuiden van Polen.

Goedkoop naar Katowice vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Katowice? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Katowice te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Katowice? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Katowice vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Katowice deals. Tip: voor een last minute Katowice vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Katowice Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Katowice  

Hoe lang is het vliegen naar Katowice? De vliegtijd naar Katowice bedraagt rond de 4 uur. Dit is inclusief tussentop van 1 uur en 10 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Katowice

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Katowice aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Katowice zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024