Vliegen naar Katowice

Katowice is een stad in het zuiden van Polen. Katowice ligt in het zuiden van Polen tegen het industrie gebied Oppers-Silezië aan waardoor de agglomeratie van Katowice de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 21,-

Wizz Air

aanbevolen v.a. € 21,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 142,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Katowice voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Katowice

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Katowice

Kaart Katowice

Lees meer over Katowice

... grootste van Polen is van 3,5 miljoen.

In de omgeving van Katowice vind je meerdere bijzondere en indrukwekkende plekken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder Auschwitz, het concentratie- en vernietigingskamp uit de Tweede Wereldoorlog.

De omgeving van Katowice is prachtige, het ligt in de Sislesian Highlands. Wel is Katowice het middelpunt van een geïndustrialiseerd gebied, waardoor je een stukje moet rijden voordat je de natuur zult zien. Katowice is het middelpunt van cultuur, wetenschap en industrie en het zuiden van Polen.

Luchthaven Katowice
Katowice heeft een internationale luchthaven genaamd Pyrzowice airport, deze ligt 30 kilometer ten noorden van Katowice. Het vliegveld van Katowice heeft een aantal mogelijkheden voor verder vervoer. Onder deze opties die de luchthaven van Katowice vallen natuurlijk taxi's en de altijd aanwezige autoverhuurbedrijven, echter zijn er ook een aantal manier om met het openbaar vervoer uw bestemming in en rondom Katowice te bereiken. Als alternatief voor goedkoop reizen naar Katowice is vliegen op Krakow, wat veelal een paar tientjes wil schelen!

Directe vlucht Amsterdam Katowice
Helaas is er vanaf Schiphol/ Amsterdam geen rechtstreekse vlucht naar Katowice, maar vanaf Eindhoven en Düsseldorf kan u wel naar Katowice vliegen.

Goedkoop naar Katowice vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Katowice vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Katowice te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Katowice? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Katowice vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Katowice kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Katowice vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Katowice boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Katowice in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Katowice Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Katowice  

Hoe lang is het vliegen naar Katowice? De vliegtijd naar Katowice bedraagt rond de 4 uur. Dit is inclusief tussentop van 1 uur en 10 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 458 ,-
Bangkok
€ 60 ,-
Wenen
€ 419 ,-
Gambia

Bijkomende kosten bij vluchten Katowice

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Transavia
- * -  € 28,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Katowice aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Katowice met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Katowice zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022