Vliegen naar Rostock Laage

Rostock Laage airport is een gedeelde luchthaven van de twee Duitse plaatsen Rostock en Laage. Het vliegveld is een internationale luchthaven waarvan voornamelijk wordt gevlogen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rostock Laage voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rostock Laage

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rostock Laage

Kaart Rostock Laage

Lees meer over Rostock Laage

... op populaire vakantiebestemmingen. 

Luchthaven Rostock Laage (RLG) ligt op ongeveer 33 kilometer rijden van de binnenstad van Rostock vandaan. De afstand tussen het vliegveld Rostock Laage en Laage is ongeveer 10 kilometer en is daardoor makkelijk bereikbaar. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Rostock Laage vanuit Nederland.

Rostock is een stad in het noordoosten van Duitsland en is de grootste stad van de deelstaat Mecklenburg- Vorpommern met wel 210.000 inwoners. Rostock ligt aan de rivier de Warnow waaraan ook de haven van Rostock gelegen is. Rostock is een prachtige middeleeuwse stad met bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de Petri kerk, de stadsmuur, de Kropeliner straat en als kers op de taart de Malien Kerk. Rostock is van oudsher een studentenstad met een grote universiteit die tevens de grootste werkgever van de stad is.

Laage is een gemeente binnen het district van Rostock in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern gelegen aan de rivier de Recknitz. Laage telt een kleine 10.000 inwoners.

Goedkoop naar Rostock Laage vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rostock Laage? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rostock Laage te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rostock Laage? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rostock Laage vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rostock Laage kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rostock Laage vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rostock Laage boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rostock Laage in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rostock Laage Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rostock Laage  

Hoe lang is het vliegen naar Rostock Laage? De vluchtduur is 4 uur en 10 minuten. Dit is met een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Rostock Laage

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rostock Laage aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rostock Laage zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024