Vliegen naar Rostock Laage

Rostock Laage airport is een gedeelde luchthaven van de twee Duitse plaatsen Rostock en Laage. Het vliegveld is een internationale luchthaven waarvan voornamelijk wordt gevlogen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rostock Laage voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rostock Laage vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rostock Laage vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rostock Laage te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rostock Laage? Geef je op voor de Rostock Laage Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rostock Laage vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rostock Laage kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rostock Laage in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rostock Laage boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rostock Laage in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rostock Laage als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rostock Laage

Hoe lang is het vliegen naar Rostock Laage? De vluchtduur is 4 uur en 10 minuten. Dit is met een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Rostock Laage

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Corendon.com
 € 28,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rostock Laage o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rostock Laage met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rostock Laage. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rostock Laage zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017