Vliegen naar Kopenhagen

Het vliegveld van Kopenhagen ligt op het eiland Amager op slechts 8 kilometer van de stad. Kopenhagen airport is bovendien een zeer efficiënte luchthaven, na landing van je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kopenhagen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kopenhagen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kopenhagen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kopenhagen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kopenhagen? Geef je op voor de Kopenhagen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kopenhagen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kopenhagen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kopenhagen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kopenhagen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kopenhagen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kopenhagen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kopenhagen

Hoe lang is het vliegen naar Kopenhagen? De vluchtduur vanaf Amsterdam Schiphol Airport is nog geen anderhalf uur met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Kopenhagen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kopenhagen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kopenhagen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kopenhagen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kopenhagen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017