Vliegen naar Malmo

Goedkoop naar Malmo vliegen? Via de diverse vliegtools van Vliegennaar.nl kan je het snelste en gemakkelijkste de aller goedkoopste vliegtickets Malmö Zweden bemachtigen. Kijk dan ook niet alleen naar de vluchten Amsterdam Malmo, maar ook zeker naar de overige vertrekluchthavens voor een echt goed Malmö tickets vergelijk!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 431,-

Scandinavian Airlines

aanbevolen v.a. € 431,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malmo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malmo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Malmo

Kaart Malmo

Lees meer over Malmo

...

Goedkope vliegtickets Malmö Tip:
Handige tip: Vlieg naar Kopenhagen dat maar net ten westen van Malmo ligt en combineer deze twee prachtige steden. Er gaat vanuit Kopenhagen een directe sneltrein naar Malmo (reistijd ongeveer een half uurtje!).

Malmo is de op één na grootste stad van Zweden en de hoofdstad van de meest zuidelijke provincie genaamd Skane Ian. Malmo heeft als stad 260.000 inwoners en als agglomeratie meer dan het dubbele. Net ten zuiden van Malmo ligt het transnationale gebied de Sont met de Sontbrug, deze brug verbind Zweden met Denemarken.

De oudste bezienswaardigheid van Malmo is het kasteel Malmohus gebouwd in 1434 en tegenwoordig een museum. De Sint Pieterskerk uit de 14e eeuw in Malmo is ook een bijzonder mooi gebouw en is het zeker waard om even een bezoekje aan te brengen als u in Malmo aanwezig bent.

Vakantie Malmö, what to do?
Malmo heeft een aantal jaarlijks terugkerende festivals in Augustus is er één genaamd Malmofestivalen dat is een festival waarbij alle straten in Malmo gevuld worden met optredens en tentjes waar je van heerlijk eten kan genieten. In Maart vindt er in Malmo een internationaal jeugd en jongeren filmfestival genaamd BUFF.

Vliegen naar Malmo airport
Het vliegveld van Malmo heet niet geheel verrassend Malmo airport en ligt maar op een schamele 25 minuten rijden van de binnestad van Malmo vandaan. Direct vliegen op Malmo vanaf Nederland kan momenteel helaas niet.

Goedkoop naar Malmo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malmo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malmo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malmo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malmo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Malmo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Malmo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malmo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malmo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Malmo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malmo  

Hoe lang is het vliegen naar Malmo? Er gaan geen directe vluchten naar Malmo. Je moet minimaal 1 overstap. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 7 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Malmo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malmo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malmo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024