Vergelijk de beste deals van vliegtickets Roanoke

Goedkoop vliegen naar Roanoke Amerika? Er zijn geen directe vluchten naar Roanoke vanaf Amsterdam Schiphol. Maar met tussenstop zijn er wel diverse opties! 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 887,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Roanoke voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Roanoke

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Roanoke

Kaart Roanoke

Lees meer over Roanoke

...

Roanoke is een centraal gelegen stad in de Noord-Amerikaanse staat Virginia nabij de Blue Ridge Parkway. Er zijn diverse bezienswaardigheden in de stad die de moeite zijn van een bezoek. Denk aan het Martin Luther King, Jr Memorial en het transportmuseum van Virginia. Grappig detail is dat Roanoke het indiaanse woord voor geld is. De luchthaven van Roanoke City is Roanoke regional airport (ROA) en ligt op enkele kilometers afstand van het stadscentrum.

Zoals al aangegeven gaan er helaas geen rechtstreekse vluchten naar Roanoke vanuit Amsterdam Schiphol Airport. Dit betekent dat je een overstap moet maken indien je naar deze stad wilt reizen. Deze zal doorgaans plaatsvinden in Washington of Atlanta.

Goedkoop naar Roanoke vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roanoke? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roanoke te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roanoke? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roanoke vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Roanoke kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Roanoke vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roanoke boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roanoke in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Roanoke Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Roanoke?  

De vliegtijd naar Roanoke bedraagt circa 12,5 uur. Deze vluchtduur indicatie is inclusief een overstap van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Roanoke

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Roanoke aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roanoke met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roanoke zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023