Vliegen naar Roanoke

Roanoke is een centraal gelegen stad in de Noord-Amerikaanse staat Virginia. Grappig detail is dat Roanoke het indiaanse woord voor geld is. De luchthaven van Roanoke is Roanoke...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 774,-

Tix

aanbevolen v.a. € 661,-

American Airlines

aanbevolen v.a. € 668,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Roanoke voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Roanoke

Kaart Roanoke

Lees meer over Roanoke

... regional airport (ROA) en ligt op enkele kilometers afstand van het stadscentrum. Dit betekent dat je een overstap moet maken indien je naar Roanoke wilt reizen. Dit zal doorgaans plaatsvinden in Washington of Atlanta.

Goedkoop naar Roanoke vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Roanoke vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Roanoke te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Roanoke? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Roanoke vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Roanoke kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Roanoke in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Roanoke boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Roanoke in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Roanoke Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Roanoke  

Hoe lang is het vliegen naar Roanoke? De vliegtijd naar Roanoke bedraagt 12 uur en 25 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 26 minuten in Atlanta.

Nieuwste Error Fares

€ 19 ,-
Krakau
€ 396 ,-
Punta Cana
€ 388 ,-
Jakarta

Bijkomende kosten bij vluchten Roanoke

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Roanoke o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Roanoke met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Roanoke. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Roanoke zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019