Vliegen naar Riyadh

Riyadh is de hoofdstad van Saoedi-Arabië met circa 5,5 miljoen inwoners en ligt centraal in Saoedi-Arabië. Riyadh heeft een erg warm klimaat, daardoor wordt het...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 699,-

KLM

aanbevolen v.a. € 664,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Riyadh voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Riyadh

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Riyadh

Kaart Riyadh

Lees meer over Riyadh

... aangeraden om uw bezoek aan Riyadh in de wintermaanden te plannen, voor een gematigdere temperatuur.

Waarom een bijzondere reis Riyadh?
Riyadh is een waar walhalla voor religieuzen met onder andere meer dan 4.300 moskeeën. Riyadh heeft een aantal zeer bijzondere en mooie bezienswaardigheden waaronder Het Al Faisaliyah Center en het Kingdom Center. Voetbal is de meest prominente sport in Riyadh, het heeft dan ook een aantal clubs in de hoogste divisie, en het King Fahd stadion waar wel 70.000 mensen in kunnen.

Luchthaven Riyadh
Het vliegveld van Riyadh genaamd King Khalid International Airport (RUH) is een prachtige luchthaven op ongeveer een half uur rijden van de binnenstad van Riyadh vandaan. Er zijn uitstekende taxi's verbindingen vanaf het vliegveld naar de stad, tevens bieden vele hotels shuttle bussen aan, en natuurlijk de autoverhuurbedrijven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Wenen Airport op Vliegveldinfo.nl.

Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Riyadh Saoedi-Arabië?
Om de goedkoopste vliegtickets Riyadh te verkrijgen kunt u het beste verschillende aanbieders hun tickets vergelijken, dat gaat heel gemakkelijk op onze site, waar u in een ogenblik alle aanbieders ziet.

Goedkoop naar Riyadh vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Riyadh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Riyadh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Riyadh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Riyadh vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Riyadh deals. Tip: voor een last minute Riyadh vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Riyadh Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Riyadh  

Hoe lang is het vliegen naar Riyadh? De vluchtduur is 9 uur en 15 minuten inclusief een tussenstop van 2 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Riyadh

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Riyadh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Riyadh zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024