Vliegen naar Bahrein

Iedereen wil natuurlijk goedkope vliegtickets Bahrein in plaats van teveel te betalen voor een vlucht naar Bahrein, maar hoe? Vlieg goedkoop naar Bahrein door de diverse tools op deze pagina!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 637,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bahrein voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bahrein

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bahrein

Kaart Bahrein

Lees meer over Bahrein

...

Bahrein is een kleine oliestaat die in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein, tussen Saoedi Arabie en Qatar, in ligt. Het is opgebouwd uit 33 kleine eilandjes die door middel van bruggen met elkaar verbonden zijn. De totale oppervlakte van het land is 695 km² en de hoofdstad van Bahrein is Manama.

Bahrein is een zeer westerse staat waar je de Oosterse luxe ontmoet. Het land wordt door toeristen gewaardeerd om haar authentieke Arabische uitstraling, zonder streng islamitisch te zijn. Wist je bijvoorbeeld dat alcohol hier legaal is?

Luchthaven Bahrein 
Als je gaat vliegen naar Bahrein land je op Bahrein International Airport, één van de belangrijkste  luchthavens van het Midden Oosten en in 2010 uitgeroepen tot Best Airport in the Middle East. De vluchtduur Bahrein is circa 8 a 9 uur en er gaan helaas geen rechtstreekse vluchten naar Bahrein vanuit Nederland. Je hebt altijd minimaal 1 overstap, meestal in Londen of Frankfurt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bahrein Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Bahrein vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bahrein? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bahrein te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bahrein? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bahrein vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bahrein kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bahrein vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bahrein boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bahrein in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bahrein Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bahrein  

Hoe lang is het vliegen naar Bahrein? De vliegtijd naar Bahrein bedraagt ongeveer 7,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Bahrein

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bahrein aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bahrein met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bahrein zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024