Vliegen naar Bahrein

Bahrein is een kleine oliestaat die in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein, tussen Saoedi Arabie en Qatar, in ligt. Het is opgebouwd uit 33 kleine eilandjes die door middel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bahrein voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bahrein vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bahrein vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bahrein te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bahrein? Geef je op voor de Bahrein Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bahrein vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bahrein kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bahrein in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bahrein boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bahrein in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bahrein als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bahrein

Hoe lang is het vliegen naar Bahrein? De vliegtijd naar Bahrein bedraagt ongeveer 7,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bahrein

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bahrein o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bahrein met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bahrein. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bahrein zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017