Vliegen naar Koeweit

De staat Koeweit ook wel Kuwait genoemd, is een klein maar emiraat gelegen op het Arabische schiereiland. De gelijknamige stad Koeweit is de hoofdstad van het land. Dit bijzonder...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 540,-

KLM

aanbevolen v.a. € 656,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Koeweit voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Koeweit

Kaart Koeweit

Lees meer over Koeweit

... olierijke landje aan de kust van de Perzische Golf heeft een bevolking van slechts 2,6 miljoen inwoners. Iets meer dan de helft daarvan zijn Arabieren en circa 85% van de bevolking van Koeweit is Moslim van geloof. Koeweit heeft een woestijnklimaat en daardoor is het er waanzinnig warm, vooral in de zomer. maar zelfs in januari wordt het niet kouder dan 18 graden.

Goedkope vliegtickets Koeweit Als je op zoek bent naar de goedkoopste vliegtickets Koeweit dan hebben we een belangrijke tip voor je. Kies hierboven op de pagina onder 'Zoek vliegtickets naar Koeweit voor jouw vertrekdata' bij luchthaven van vertrek niet alleen Amsterdam maar kijk ook naar de tarieven bij vertrek vanaf Düsseldorf International Airport. Vanaf Düsseldorf vertrek namelijk veel goedkope vluchten naar Kuwait International Airport, de belangrijkste luchthaven. Dit vliegveld ligt 16 km ten zuiden van Koeweit stad.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Koeweit Airport op Vliegveldinfo.nl.

Meer informatie over een vakantie in Koeweit Het is aan te raden voor je vertrek het officiële reisadvies bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken te bekijken via onderstaande link. Hier staat informatie over alle veilige en mogelijk onveilige gebieden in Koeweit, eventuele benodigde inentingen voor je reis en de belangrijke adressen zoals dat van de Nederlandse ambassade in Koeweit.

Goedkoop naar Koeweit vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Koeweit? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Koeweit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Koeweit? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Koeweit vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Koeweit deals. Tip: voor een last minute Koeweit vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Koeweit Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Koeweit  

Hoe lang is het vliegen naar Koeweit? De vluchtduur Koeweit vanaf Amsterdam is vanaf 9,5 uur te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Koeweit

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Koeweit aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Koeweit zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024