Vliegen naar Koeweit

De staat Koeweit ook wel Kuwait genoemd, is een klein maar emiraat gelegen op het Arabische schiereiland. De gelijknamige stad Koeweit is de hoofdstad van het land. Dit bijzonder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Koeweit voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Koeweit vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Koeweit vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Koeweit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Koeweit? Geef je op voor de Koeweit Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Koeweit vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Koeweit kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Koeweit in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Koeweit boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Koeweit in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Koeweit als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Koeweit

Hoe lang is het vliegen naar Koeweit? De vluchtduur Koeweit vanaf Amsterdam is vanaf 9,5 uur te bereiken.

Bijkomende kosten bij vluchten Koeweit

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Koeweit o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Koeweit met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Koeweit. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Koeweit zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017