Vliegen naar Dammam

Dammam is een stad in het oosten van Saoedi-Arabie. De zomers zijn er warm en droog, met van mei t/m oktober overdag gemiddelde temperaturen van 36 graden celsius. In november en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dammam voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dammam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dammam vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dammam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dammam? Geef je op voor de Dammam Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dammam vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dammam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dammam in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dammam boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dammam in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dammam als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dammam

Hoe lang is het vliegen naar Dammam? De vluchtduur is circa 8 uur. Bij een vliegreis naar Dammam met overstap kan je al snel 3 a 4 uur bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Dammam

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dammam o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dammam met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dammam. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dammam zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017