Vliegen naar Dammam

Dammam is een stad in het oosten van Saoedi-Arabie. De zomers zijn er warm en droog, met van mei t/m oktober overdag gemiddelde temperaturen van 36 graden celsius. In november en...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 697,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dammam voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dammam

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dammam

Kaart Dammam

Lees meer over Dammam

... december valt er (een beetje) regen, vanaf die tijd wordt het dan ook koeler in Dammam, van december t/m februari is de temperatuur overdag zo'n 21 graden.

Naast dat Dammam een belangrijke economische stad is, ontdek je hier ook vele bezienswaardigheden. Zo is het vliegveld zelf al een bezienswaardigheid op zich: het is het grootste vliegveld ter wereld qua oppervlakte (780 vierkante kilometer). Niet verdwalen!

Het vliegveld van Dammam ligt 22 kilometer buiten Dammam. De officiele naam van de luchthaven is King Fahd International Airport. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar dit vliegveld.

In Dammam kun je het beste met de taxi reizen, het openbaar vervoer is er slecht te noemen. Eventueel kun je ook een auto huren.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Dammam King Fahd Airport op Vliegveldinfo.nl.

Niet vergeten: in Saoedi-Arabie is alcohol verboden. Neem dus ook niets mee wanneer je uit de problemen wilt blijven. In cafes vind je non-alcoholische dranken en bier zonder alcohol.

Goedkoop naar Dammam vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dammam? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dammam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dammam? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dammam vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dammam deals. Tip: voor een last minute Dammam vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dammam Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dammam  

Hoe lang is het vliegen naar Dammam? De vluchtduur is circa 8 uur. Bij een vliegreis naar Dammam met overstap kan je al snel 3 a 4 uur bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Dammam

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dammam aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dammam zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024