Vliegen naar Saoedi-Arabie

De beste deals voor tickets Saoedi-Arabie? Check de Saoedi-Arabie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Saoedi-Arabie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Riyadh
bestemming Riyadh

Een onwijs gave ervaring is de autorit van Jeddah naar Riyadh. Dit is verbazingwekkend mooi, je rijdt door de zandwoestijn die afwisselend is van kleur en bijzondere gebergtes. De reistijd naar Riyadh bedraagt ruim 9 uur met vertrek vanaf Schiphol. Let op: je hebt minstens 1 tussenstop of overstap.

Vliegtickets Saoedi-Arabie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jeddah
bestemming Jeddah

Niet ver van het bedevaartsoord Mekka ligt de luchthaven van Jeddah. Jeddah ligt aan de Rode Zee en is zo'n 9,5 uur vliegen met een overstap. De beste reistijd naar deze stad is oktober tot en met april. Deze maanden is de hitte nog enigszins verdraagzaam. 

Luchthavens in Saoedi-Arabie

Kaart Saoedi-Arabie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Saoedi-Arabie

Saudi-Arabië is een groot land in het Midden-Oosten. De hoofdstad van het land is Riyadh. In Saoedie-Arabië vind je een enorme woestijn en veel droge gebieden, maar het heeft ook een lange kustlijn aan de Rode Zee in het westen en aan de Perzische Golf in het oosten. Het land is wereldberoemd om het bedevaartsoord Mekka, dat dichtbij de stad Jeddah gelegen is. Mekka is de geboorteplaats van Mohammed en verboden te betreden voor niet-moslims.

Vliegen naar Saoedi-Arabië
Er gaan rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Saoedie-Arabië. Voor alle andere steden in Saoedie-Arabië dien je één keer over te stappen of heb je een tussenstop. Handige informatie over de vliegvelden in Saoedi-Arabië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkope vlucht naar Saoedi-Arabië? 
Maakt het bijna niet uit wanneer je vliegt, maar wil je gewoon de laagste prijs betalen voor een vliegticket naar Saoedi-Arabië? Dan is de gratis flight alert echt een aanrader. Je geeft jouw budget aan ons door en wij mailen je direct indien er een aanbieding is voor tickets met dit budget naar dit prachtige land.

Van bezienswaardigheden tot fascinerende woestijnen in 
Een grote stad aan de Perzische Golf is Dammam. Dit is de enige stad waar je vanuit Nederland rechtstreeks naar kunt vliegen. Deze grote havenstad is erg belangrijk voor de import en export van Saoedie-Arabië. Bovendien is het één van de belangrijkste gebieden voor oliewinning in het land.

Vliegticket naar Saoedi-Arabië? Naar de hoofdstad Riyadh!
De hoofdstad van Saoedi-Arabië is Riyadh, een moderne stad waar veel te doen is. Het fascinerende aan deze stad is het grote contrast tussen de moderne wolkenkrabbers en de traditionele huisjes. Maar ook kun je in dit land een ontspannen zonvakantie houden. Er bevinden zich prachtige stranden en fraaie duikmogelijkheden. Naast de moderne steden en authentieke dorpjes beschikt het land ook over woestijnen en groenen oases. Een ideale manier om alle mooie plekjes van deze bestemming te ontdekken is door middel van een rondreis.

Visum Saoedi-Arabië
Voor een reis naar Saoedi-Arabië heb je een visum nodig. Dit geldt voor vakantie en zaken. De aanvraag moet persoonlijk ingediend worden. Het aanvragen van een visum duurt gemiddeld 4 dagen en moet gebruikt worden binnen 1 maand. De geldigheid voor het verblijf is maximaal 90 dagen.  

Goedkoop naar Saoedi-Arabie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saoedi-Arabie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saoedi-Arabie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saoedi-Arabie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saoedi-Arabie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Saoedi-Arabie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Saoedi-Arabie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saoedi-Arabie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saoedi-Arabie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Saoedi-Arabie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saoedi-Arabie 

Hoe lang is het vliegen naar Saoedi-Arabie? De vluchtduur bedraagt ongeveer 6 uur met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Saoedi-Arabie

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saoedi-Arabie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saoedi-Arabie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saoedi-Arabie zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024