Vliegen naar Letland

Letland kenmerkt zich door een vlak of licht heuvelachtig landschap en grenst o.a. aan Estland en Rusland. Meer dan 40% van het land is bedekt met bossen. Ook tref je er vele rivieren en meren. Verder vind je in het land ook een aantal moerassen en drassige gebieden. Op Riga na tref je in het land geen echte grote steden. Riga wordt ook wel het 'Parijs van het Oosten' genoemd. Het heeft deze naam te danken aan de vele shoppingmogelijkheden, prachtige architectuur en rijke cultuur. 

Goedkope vliegtickets Letland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Riga

Vergelijk goedkope vliegtickets Letland voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Letland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Letland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Letland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Letland? Geef je op voor de Letland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Letland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Letland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Letland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Letland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Letland in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Letland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Letland 

Hoe lang is het vliegen naar Letland? Overal in Letland kan je binnen de 3 uur komen met het vliegtuig. Je hoeft ook geen overstap te maken.

Bijkomende kosten bij vluchten Letland

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Letland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Letland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Letland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Letland zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares