Vliegen naar Letland

De beste deals voor tickets Letland? Check de Letland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Letland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Riga
bestemming Riga

Riga is de bruisende hoofdstad van Letland met een rijk verleden en ligt op 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. 

Last minute vliegtickets Letland

Luchthavens in Letland

Kaart Letland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Letland

Letland kenmerkt zich door een vlak of licht heuvelachtig landschap en grenst o.a. aan Estland en Rusland. Meer dan 40% van het land is bedekt met bossen. Ook tref je er vele rivieren en meren. Verder vind je in het land ook een aantal moerassen en drassige gebieden. Op Riga na tref je in het land geen echte grote steden. Riga wordt ook wel het 'Parijs van het Oosten' genoemd. Het heeft deze naam te danken aan de vele shoppingmogelijkheden, prachtige architectuur en rijke cultuur. 

Vliegtickets Letland 

Vliegen naar Letland betekend vanuit Nederland, Belgie of Duitsland feitelijk vliegen naar Riga. De luchthaven ligt zo'n 13 kilometer van het centrum vandaan. Liepãja International Airport en Ventspils Airport behoren ook tot de grote internationale luchthavens van het land. Deze laatste twee vliegvelden bevinden zich op slechts 5 kilometer afstand van het centrum. Een vlucht van Schiphol naar Riga duurt slechts 2,5 uur. Handige informatie over de vliegvelden in Letlandvindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Letland?
Op het strand van Letland kom je niet alleen om van de zon te genieten, want je kunt er ook amber vinden, dit is een miljoenen jaren oude steensoort waarin vaak overblijfselen van insecten te vinden zijn. Het land beschikt over 9 blauwe stranden. Ook kun je er goed otters en ooievaars spotten. Net als in andere Baltische staten leven er veel grote zoogdieren zoals wolven, elanden, herten en bruine beren in Letland. Door heel het land heen kun je prachtige paleizen en kastelen en historische stadjes bekijken.

De hoofdstad van Letland: Riga
De hoofdstad kent prachtige parken gelegen aan de rivier de Daugava en beschikt over UNESCO werelderfgoed. De badplaats Jurmala ligt iets ten zuiden van Riga en is de belangrijkste toeristische trekker aan de kust. Sinds 1 januari 2014 wordt er in het land ook betaald met de euro.  

Goedkoop naar Letland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Letland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Letland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Letland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Letland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Letland deals. Tip: voor een last minute Letland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Letland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Letland 

Hoe lang is het vliegen naar Letland? Overal in Letland kan je binnen de 3 uur komen met het vliegtuig. Je hoeft ook geen overstap te maken.

Bijkomende kosten bij vluchten Letland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Letland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Letland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024