Vliegen naar Greensboro

Greensboro is een stad in het centrum van de Noord-Amerikaans staat North Carolina en de grootste stad van Guildforth county.De luchthaven van Greensboro is Piedmont Triad Intl...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Greensboro voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Greensboro vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Greensboro vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Greensboro te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Greensboro? Geef je op voor de Greensboro Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Greensboro vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Greensboro kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Greensboro in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Greensboro boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Greensboro in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Greensboro als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Greensboro

Hoe lang is het vliegen naar Greensboro? De vluchtduur Amsterdam Greensboro kan tot 14 a 15 uur in beslag nemen, inclusief een tussenstap van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Greensboro

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Greensboro o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Greensboro met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Greensboro. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Greensboro zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017