Vliegen naar Queenstown

Het is al weer bijna 25 jaar geleden dat ik voor het eerst in Queenstown op het prachtige Zuidereiland van Nieuw Zeeland vakantie vierde. Dit was toen mijn eerste kennismaking met...   

> lees meer
China Southern Airlines

aanbevolen v.a. € 1,966,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Queenstown voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Queenstown

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Queenstown

Kaart Queenstown

Lees meer over Queenstown

... Nieuw Zeeland en ook mijn eerste echt verre reis. Man, wat was ik onder de indruk: wat een prachtig land en wat een mooie mensen!

Voor wie vluchten naar Queenstown zoekt heb ik wel een tip. Persoonlijk vlieg ik graag met Cathay Pacific van Schiphol naar Nieuw Zeeland. Deze maatschappij heeft dagelijkse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol, via Hong Kong. Meestal maak je ook nog een overstap in Auckland om uiteindelijk naar Queenstown te vliegen. Een lange reis, maar zeker de moeite waard!

De beste reistijd voor Queenstown is in onze winter, in januari en februari. Het is Queenstown dan zomer en de temperaturen liggen overdag dan gemiddeld rond de 23 graden celsius.

Queenstown is een plek voor mensen die houden van avontuur. Je ziet veel mensen die de bergen intrekken op een mountainbike, gaan raften of - in de wintermaanden - er op uittrekken met ski's.

Queenstown Airport (ZQN) is de drukste helikopterluchthaven van Nieuw Zeeland. Passagiersvluchten zijn vooral binnenlandse vluchten of vluchten richting Australische steden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Queenstown Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Queenstown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Queenstown? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Queenstown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Queenstown? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Queenstown vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Queenstown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Queenstown vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Queenstown boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Queenstown in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Queenstown Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Queenstown  

Hoe lang is het vliegen naar Queenstown? De vluchtduur bedraagt ongeveer 28 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van samen ongeveer 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Queenstown

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Queenstown aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Queenstown met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Queenstown zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024