Vliegen naar Queenstown

Het is al weer bijna 25 jaar geleden dat ik voor het eerst in Queenstown op het prachtige Zuidereiland van Nieuw Zeeland vakantie vierde. Dit was toen mijn eerste kennismaking met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Queenstown voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Queenstown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Queenstown vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Queenstown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Queenstown? Geef je op voor de Queenstown Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Queenstown vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Queenstown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Queenstown in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Queenstown boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Queenstown in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Queenstown als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Queenstown

Hoe lang is het vliegen naar Queenstown? De vluchtduur bedraagt ongeveer 28 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van samen ongeveer 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Queenstown

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Queenstown o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Queenstown met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Queenstown. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Queenstown zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017