Vliegen naar Dunedin

Dunedin is een sfeervolle universiteitsstad op het mooie Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De bestemming trekt veel natuurliefhebbers want dichtbij bij Nugget Point is het geweldig...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dunedin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dunedin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dunedin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dunedin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dunedin? Geef je op voor de Dunedin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dunedin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dunedin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dunedin in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dunedin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dunedin in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dunedin als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dunedin

Hoe lang is het vliegen naar Dunedin? De vluchtduur is al gauw meer dan 30 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dunedin

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dunedin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dunedin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dunedin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dunedin zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017