Vliegen naar Dunedin

Dunedin is een sfeervolle universiteitsstad op het mooie Zuidereiland van Nieuw Zeeland. De bestemming trekt veel natuurliefhebbers want dichtbij bij Nugget Point is het geweldig...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 2,514,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dunedin voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dunedin

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dunedin

Kaart Dunedin

Lees meer over Dunedin

... om o.a. pinguïns, zeehonden en zeeleeuwen te spotten! Onder surfers zijn de stranden bij Dunedin en met name St Clairs beach geliefd.

Bezienswaardigheden zijn er echter ook in deze stad. Twee aanraders: in het Otago Museum leer je alles over de geschiedenis van Dunedin (dat inmiddels toch 120.000 inwoners heeft) en vanaf het treinstation kan je een prachtige rit per trein door het achterland van Dunedin maken (de Otago trail). Zeker doen!

De meeste vluchten naar Dunedin, Nieuw Zeeland vanaf Amsterdam Schiphol gaan via de luchthaven van Auckland. De luchthaven van Dunedin ligt op circa 30 km van Dunedin stad. Op dit moment is er geen bus van Dunedin International Airport naar de stad Dunedin. Een taxi van het vliegveld naar de stad kost circa $ 80,- (vraag altijd even vooraf naar de kosten).

Hou er rekening mee dat de seizoenen in Nieuw Zeeland precies andersom zijn dan in Nederland. Januari is het warmst, het wordt er dan zo'n 19 graden celsius. In juli ligt de temperatuur overdag rond de 10 graden.

Goedkoop naar Dunedin vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dunedin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dunedin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dunedin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dunedin vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dunedin deals. Tip: voor een last minute Dunedin vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dunedin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dunedin  

Hoe lang is het vliegen naar Dunedin? De vluchtduur is al gauw meer dan 30 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Dunedin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dunedin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dunedin zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024