Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

Staat een rondreis door Nieuw-Zeeland ook hoog op jouw verlanglijst? Dan ben je niet de enige want dit schitterende land in de Grote Oceaan trekt zowel avonturiers als natuurliefhebbers en rustzoekers. Nieuw Zeeland is dan ook een adembenemend mooi land, waar allerlei soorten landschappen te vinden zijn. Dit inspireerde vele filmmakers om hier films op te nemen. Films die opgenomen zijn in Nieuw-Zeeland zijn bijvoorbeeld Lord of the Rings en King Kong.

Goedkope vliegtickets Nieuw-Zeeland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Auckland
Vliegtickets Nieuw-Zeeland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Wellington

Goedkoop naar Nieuw-Zeeland vliegen? 3 Tips:

  • We verzamelen nu ook alle relevante kortingscodes voor jou. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode is.
  • Ontvang nieuwe Nieuw Zeeland vliegticket aanbiedingen: wees er snel bij als de luchtvaartmaatschappijen speciale acties voor tickets Nieuw Zeeland lanceren. Maak een flight alert aan en we tippen je meteen bij nieuwe deals.
  • Lastminute Nieuw Zeeland of juist echt vooruit boeken? De goedkoopste vliegtickets Nieuw-Zeeland boek je zelden als lastminute ticket. De voordeligste maanden om naar dit land te reizen zijn meestal maart, april, juni en van eind oktober tot half december. Als je op tijd start om de aanbiedingen te volgen dan is het voor die maanden zeker haalbaar om een retourtje Nederland Nieuw-Zeeland onder de 800,- te pakken te krijgen!

De beste deals naar
Nieuw-Zeeland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nieuw-Zeeland

Hoe lang is het vliegen naar Nieuw-Zeeland? De vluchtduur is al snel 24 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nieuw-Zeeland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nieuw-Zeeland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nieuw-Zeeland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nieuw-Zeeland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nieuw-Zeeland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017