Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

De beste deals voor tickets Nieuw-Zeeland? Check de Nieuw-Zeeland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Nieuw-Zeeland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Auckland
bestemming Auckland

Het economische hart van Nieuw-Zeeland is de stad Auckland. Bezoek zeker eens de haven waar meer dan 100.000 jachten liggen! De totale reisduur bedraagt al snel meer dan 24 uur. Tip: je kunt soms een voordelige stopover boeken via internet naar Auckland waarbij je tevens Bangkok of Dubai bezoekt!

Vliegtickets Nieuw-Zeeland : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Wellington
bestemming Wellington

Vliegen naar de hoofdstad van Nieuw-Zeeland? Vanuit Wellington kun je de ferry pakken naar het Zuidereiland of loop over de City To Sea Bridge die het centrum met de waterwijk verbindt. De vliegduur naar Wellington duurt al gauw meer dan 24 uur door de tussenstops. Vergelijk verschillende maatschappijen voor de voordeligste vlucht!

Luchthavens in Nieuw-Zeeland

Kaart Nieuw-Zeeland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Nieuw-Zeeland

Staat een rondreis door Nieuw-Zeeland ook hoog op jouw verlanglijst? Dan ben je niet de enige want dit schitterende land in de Grote Oceaan trekt zowel avonturiers als natuurliefhebbers en rustzoekers. Nieuw Zeeland is dan ook een adembenemend mooi land, waar allerlei soorten landschappen te vinden zijn. Dit inspireerde vele filmmakers om hier films op te nemen. Films die opgenomen zijn in Nieuw-Zeeland zijn bijvoorbeeld Lord of the Rings en King Kong.

Vliegvelden Nieuw-Zeeland
Het belangrijkste vliegveld van Nieuw-Zeeland is de luchthaven bij de hoofdstad Wellington genaamd Wellington International Airport. Maar een vlucht naar dit vliegveld is zeker niet de goedkoopste vlucht naar Nieuw Zeeland vanuit Nederland. Vluchten naar Auckland, dat het economische hart van het land is en Christchurch zijn in de regel de voordeligste. keuze. Handige informatie over de vliegvelden in Nieuw-Zeeland vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Nieuw-Zeeland? Genoeg keuze!
Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden en nog enkele wat kleinere eilandjes. Als je het Noordereiland wilt bezoeken dan is Auckland de beste keuze. Voor het Zuidereiland is vanaf Amsterdam een vlucht naar Christchurch de beste optie.

Hoe lang vliegen naar Nieuw-Zeeland
De vliegtijd naar Nieuw-Zeeland is al snel minimaal 24 uur voor een vlucht vanaf Amsterdam. De vluchtduur kan echter oplopen tot wel 48 uur of meer afhankelijk van het aantal stops tijdens je reis en hoe langs deze stops zijn. Dat hoeft niet altijd vervelend te zijn een langere stopover kan juist een fijne onderbreking van je vliegreis Nieuw-Zeeland zijn!

Stopover naar Nieuw Zeeland in Singapore, op Bali of Fiji Vanwege de afstand tussen Nederland en Nieuw-Zeeland is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. In plaats daarvan zul je een tussenstop maken. Als je overstaptijd erg lang is, kun je ervoor kiezen om de stad waar je overstapt te bezoeken. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor bijvoorbeeld een tussenstop / stopover op Fiji! Zo maak je de lange reis een stuk aangenamer.

Regels voor vliegen naar Nieuw-Zeeland
Voor Nieuw-Zeeland heb je geen visum nodig, mits je niet langer dan 3 maanden verblijft. Bij aankomst vul je een Arrival Card in zodat je maximaal 3 maanden mag blijven. Wil je langer dan 3 maanden blijven? Dan zul je een toeristenvisum moeten aanvragen, deze is 9 maanden geldig. Ook belangrijk is dat je paspoort nog minimaal 3 maanden geldig moet zijn.

Cultuur in Nieuw-Zeeland: de Maori
Een belangrijk onderdeel van de cultuur in Nieuw Zeeland zijn de Maori's, de oorspronkelijke bewoners. Hier komt onder andere de dans van de All Blacks uit voort. De Maori cultuur is ook sterk terug te vinden in de kunst, dans, en muziek in Nieuw Zeeland. De trots van Nieuw Zeeland is het nationale rugby team de All Blacks, deze zijn wereldberoemd vanwege de intimiderende dans die ze voor elke wedstrijd doen.

Goedkoop naar Nieuw-Zeeland vliegen? 3 Tips:

  • We verzamelen nu ook alle relevante kortingscodes voor jou. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode is.
  • Ontvang nieuwe Nieuw Zeeland vliegticket aanbiedingen: wees er snel bij als de luchtvaartmaatschappijen speciale acties voor tickets Nieuw Zeeland lanceren. Maak een flight alert aan en we tippen je meteen bij nieuwe deals.
  • Lastminute Nieuw Zeeland of juist echt vooruit boeken? De goedkoopste vliegtickets Nieuw-Zeeland boek je zelden als lastminute ticket. De voordeligste maanden om naar dit land te reizen zijn meestal maart, april, juni en van eind oktober tot half december. Als je op tijd start om de aanbiedingen te volgen dan is het voor die maanden zeker haalbaar om een retourtje Nederland Nieuw-Zeeland onder de 800,- te pakken te krijgen!

De beste Nieuw-Zeeland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nieuw-Zeeland 

Hoe lang is het vliegen naar Nieuw-Zeeland? De vluchtduur is al snel 24 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nieuw-Zeeland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nieuw-Zeeland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nieuw-Zeeland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024