Goedkoop vliegen naar Christchurch

Christchurch ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is na Auckland de grootste stad van dit land. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport gaan er dagelijks vluchten naar de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,913,-

KLM

aanbevolen v.a. € 4,672,-

China Southern Airlines

aanbevolen v.a. € 1,178,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Christchurch voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Christchurch

Kaart Christchurch

Lees meer over Christchurch

... Garden City zoals de stad ook wel bekend staat.

Goedkope vluchten Christchurch
Cheap tickets Christchurch boeken? Let er dan wel op dat de totale vluchtduur niet te lang oploopt! Een reis naar Christchurch duurt lang, verder weg vliegen kan haast niet vanuit Nederland of België! Je moet minstens een keer overstappen, maar vaak twee keer of zelfs drie keer. Laat je dus niet in de maling nemen en let bij een actie ook goed op hoe lang je onderweg bent met het vliegtuig naar Christchurch.

Onze persoonlijke favoriet qua prijs / kwaliteitsverhouding is overigens China Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij heeft niet alleen scherpe aanbiedingen voor vliegtickets Amsterdam Christchurch maar in de regel ook nette verbindingen en een super service.

Luchtvaartmaatschappijen die naar Christchurch vliegen Naast China Airlines kan je ook vliegen naar Christchurch met Quantas, Emirates, China Southern Airlines, Virgin Australia, Lufthansa, Singapore Airlines, Jetstart Airways en Air New Zealand, de Nationale luchtvaartmaatschappij, van het land. De aanbiedingen van de meeste van deze luchtvaartmaatschappijen kan je eenvoudig boeken via de online reisbureaus hierboven, die het meest complete  actuele aanbod vliegtickets Christchurch tonen. 

Fly drive Christchurch
Wil je een rondreis maken of het Zuidereiland per auto? Dan kan het soms gunstiger zijn een fly Christchurch te boeken (vliegticket + huurauto). Ook darvan tonen wij je een indicatie van de vanaf tarieven in het vergelijk.

Vliegveld Christchurch Airport
De luchthaven van Christchurch is een flink vliegveld dat bijna 7 miljoen passagiers ontvangt per jaar. Officieel heet het voluit Christchurch International Airport enhet  heeft de airportcode CHC. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Christchurch Airport op Vliegveldinfo.nl.

Transfer van en naar de luchthaven
Het vliegveld is maar een kwartiertje rijden van het centrum per auto. Er rijden echter ook bussen (shuttels)  en vanzelfsprekend kan je ook een taxi nemen. Vraag wel altijd naar de kosten! Reken voor een taxirit vanuit het centrum met een S45 tot $ 60,- mede afhankelijk van het tijdstip van je rit en de exacte afstand van je hotel naar de luchthaven van Christchurch.

Over Christchurch
Christchurch wordt ook wel Garden City genoemd, omdat zij bekend staat om haar prachtige parken en tuinen. Behalve de fraaie natuur zijn er ook tal van musea die je kunt bezoeken. Zo is er het Air Force World Museum, het Canterbury Museum en de kunstmusea Robert McDougall Art Gallery en het Arts Centre of Christchurch.

Wat te doen tijdens je vakantie
Vanuit Christchurch kun je meerdere activiteiten ondernemen. Akaroa bezoek je voor de zee en een duik met dolfijnen. Liever walvissen spotten? Dan moet je in Kaikoura zijn. Naar Dunedin ga je voor een rugby wedstrijd en naar Waikara voor de wijn. De Hanmer Springs staan tot slot voor badderen in heerlijke, natuurlijke warmtebronnen.

Goedkoop naar Christchurch vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Christchurch? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Christchurch vliegticket aanbiedingen!
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste Christchurch ticket te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Christchurch kan soms goedkoop zijn in laagseizoen maanden als oktober of november. Voor goedkope aanbiedingen voor Christchurch in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Christchurch in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Christchurch Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Christchurch  

Hoe lang is het vliegen naar Christchurch? De vluchtduur naar Christchurch bedraagt minimaal dan 26 uur. Dit is inclusief tenminste 1 tussenstop van ongeveer 4 uur. Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Christchurch bestaan helaas niet zonder tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Christchurch

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Christchurch aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Christchurch zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024