Goedkoop vliegen naar Christchurch

Christchurch ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is na Auckland de grootste stad van dit land. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport gaan er dagelijks vluchten naar de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Christchurch voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Christchurch vliegen? 5 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Christchurch? Geef je op voor de Christchurch Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Christchurch vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste Christchurch ticket te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Christchurch kan soms goedkoop zijn in laagseizoen maanden als oktober of november. Voor goedkope aanbiedingen voor Christchurch in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Christchurch boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Christchurch in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Christchurch als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Christchurch

Hoe lang is het vliegen naar Christchurch? De vluchtduur naar Christchurch bedraagt minimaal dan 26 uur. Dit is inclusief tenminste 1 tussenstop van ongeveer 4 uur. Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Christchurch bestaan helaas niet zonder tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Christchurch

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
WTC Fly + Drive
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Christchurch o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Christchurch met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Christchurch. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Christchurch zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017