Vliegen naar Quebec

Quebec is de hoofdstad van de gelijknamige Franse provincie in het oosten van Canada. In de stad hangt een Europese sfeer, dit kom o.a. doordat er Frans wordt gesproken, als enige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Quebec voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Quebec vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Quebec vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Quebec te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Quebec? Geef je op voor de Quebec Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Quebec vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Quebec kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Quebec in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Quebec boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Quebec in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Quebec als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Quebec

Hoe lang is het vliegen naar Quebec? De vluchtduur bedraagt 12 uur inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Quebec

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Quebec o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Quebec met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Quebec. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Quebec zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017