Vliegen naar Managua

Wil je weten welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Managua airport? O.a. KLM en haar partners Delta Airlines, Airfrance en Copa onderhouden verbindingen Amsterdam - Managua....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 588,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 570,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,327,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Managua voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Managua

Kaart Managua

Lees meer over Managua

... Maar ook Lufthansa, United, Air Canada, American Airlines en Iberia vliegen naar de hoofdstad van Nicaragua. 

Is er een directe vlucht Managua vanaf Amsterdam?Managua heeft een internationale luchthaven, maar er wordt vooral gevlogen op Noord- en Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Vanaf Amsterdam zul je in Amerika dus een overstap moeten maken, in bijvoorbeeld Houston, New York of Atlanta.

Vliegveld Managua Augusto Cesar Sandino International Airport
Deze internationale luchthaven door velen kortweg Managua International Airport genoemd heeft als airport code MGA. Het vliegveld ligt op 12 kilometer ten noorden van het stadscentrum. Je kunt natuurlijk een taxi nemen of auto huren maar veel hotels bieden een gratis shuttle service tussen Managua en de luchthaven aan. Informeer hier naar!

Wat is de beste reistijd voor Managua Nicaragua?
Van mei t/m oktober kan het behoorlijk nat zijn in Managua, de maanden januari t/m april zijn vrijwel droog, maar dan zijn maart en april wel weer extreem warm (de gemiddelde temperatuur overdag in april is 38 graden Celsius).

Enkel een ticket Managua boeken of toch een Fly + Drive
In Managua kun je een auto huren om de rest van Nicaragua te ontdekken, of de bus nemen. Bijna alle belangrijke wegen van Nicaragua leiden naar Managua, dus vanaf hier heb je een goed uitgangspunt. Je kunt met de bus naar zowel nationale als internationale bestemmingen, zoals naar Costa Rica en San Salvador (gelegen in het land El Salvador). De internationale busmaatschappij heet TransNica. 

Over Managua
Managua ligt aan de westkant van Nicaragua, een land in Midden Amerika, aan een groot meer, vernoemd naar de stad. Het is een goed uitgangspunt om het prachtige Nicaragua te ontdekken. Tip: leer het echte Nicaragua kennen door naar een markt te gaan. Hier vind je heerlijke streekproducten en ontdek je de cultuur van Managua.

Goedkoop naar Managua vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Managua? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Managua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Managua? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Managua vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Managua deals. Tip: voor een last minute Managua vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Managua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Managua  

Hoe lang is het vliegen naar Managua? De kortste vluchtduur Amsterdam Managua is 16.45 uur incl. een tussenstop of overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Managua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Managua aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Managua zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024