Vliegen naar Managua

Wil je weten welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Managua airport? O.a. KLM en haar partners Delta Airlines, Airfrance en Copa onderhouden verbindingen Amsterdam - Managua....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 765,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,065,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 1,566,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Managua voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Managua

Kaart Managua

Lees meer over Managua

... Maar ook Lufthansa, United, Air Canada, American Airlines en Iberia vliegen naar de hoofdstad van Nicaragua. 

Is er een directe vlucht Managua vanaf Amsterdam?Managua heeft een internationale luchthaven, maar er wordt vooral gevlogen op Noord- en Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Vanaf Amsterdam zul je in Amerika dus een overstap moeten maken, in bijvoorbeeld Houston, New York of Atlanta.

Vliegveld Managua Augusto Cesar Sandino International Airport
Deze internationale luchthaven door velen kortweg Managua International Airport genoemd heeft als airport code MGA. Het vliegveld ligt op 12 kilometer ten noorden van het stadscentrum. Je kunt natuurlijk een taxi nemen of auto huren maar veel hotels bieden een gratis shuttle service tussen Managua en de luchthaven aan. Informeer hier naar!

Wat is de beste reistijd voor Managua Nicaragua?
Van mei t/m oktober kan het behoorlijk nat zijn in Managua, de maanden januari t/m april zijn vrijwel droog, maar dan zijn maart en april wel weer extreem warm (de gemiddelde temperatuur overdag in april is 38 graden Celsius).

Enkel een ticket Managua boeken of toch een Fly + Drive
In Managua kun je een auto huren om de rest van Nicaragua te ontdekken, of de bus nemen. Bijna alle belangrijke wegen van Nicaragua leiden naar Managua, dus vanaf hier heb je een goed uitgangspunt. Je kunt met de bus naar zowel nationale als internationale bestemmingen, zoals naar Costa Rica en San Salvador (gelegen in het land El Salvador). De internationale busmaatschappij heet TransNica. 

Over Managua
Managua ligt aan de westkant van Nicaragua, een land in Midden Amerika, aan een groot meer, vernoemd naar de stad. Het is een goed uitgangspunt om het prachtige Nicaragua te ontdekken. Tip: leer het echte Nicaragua kennen door naar een markt te gaan. Hier vind je heerlijke streekproducten en ontdek je de cultuur van Managua.

Goedkoop naar Managua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Managua? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Managua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Managua? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Managua vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Managua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Managua vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Managua boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Managua in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Managua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Managua  

Hoe lang is het vliegen naar Managua? De kortste vluchtduur Amsterdam Managua is 16.45 uur incl. een tussenstop of overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 363 ,-
Zuid-Afrika
€ 469 ,-
Cancun
Europa

Bijkomende kosten bij vluchten Managua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Managua aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Managua met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Managua zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023