Vliegen naar Liberia Costa Rica

Vliegen naar Liberia Costa Rica? Liberia airport is het belangrijkste vliegveld voor wie vakantie wil vieren aan de Pacific Coast van Costa Rica en de tweede luchthaven van het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 720,-

Tix

aanbevolen v.a. € 533,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Liberia Costa Rica voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Liberia Costa Rica

Kaart Liberia Costa Rica

Lees meer over Liberia Costa Rica

... land. Het vliegveld van Liberia heet Daniel Oduber Quiros international airport. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op de luchthaven van Liberia, u moet tenminste één overstap maken gedurende uw reis. Deze overstap zal waarschijnlijk plaatsvinden in Londen of Miami. Het is het overwegen waard vanaf Brussel te vliegen aangezien deze vluchten wel direct gaan!

Vliegveld Liberia
De luchthaven van Liberia ligt op slechts 13 kilometer van het stadje Liberia waar overigens verder niet heel veel te doen is. De officiële naam van dit vliegveld is overigens Daniel Oduber Quirós International Airport. Het adres van de luchthaven is Aeropuerto Liberia: Provincia de Guanacaste, Liberia, Costa Rica.

Het is vanaf Liberia airport 215 km rijden naar de hoofdstad van Costa Rica en in veel gevallen is het ook gunstiger om te vliegen naar San Jose (voordeliger dan naar Liberia vliegen plus er gaat een directe KLM vlucht naar toe). Maar als je naar een strand nabij Liberia  vakantie wil vieren kan je natuurlijk ook een vlucht naar Liberia boeken. Op ongeveer 30 kilometer rijden van de luchthaven van Liberia ligt de prachtige baai genaamd Bahia Culebra die de meeste toeristen naar dit deel van het land trekt.

Goedkope vluchten Liberia
Op zoek naar goedkope vliegtickets Liberia? Hier houden we  alle actuele acties voor vluchten Amsterdam Liberia en Brussel Liberia bij. Als je op de hoogte wilt blijven van prijsupdates en nieuwe aanbiedingen geef dan hierboven bij flight alert je mail op. Dan ontvang je automatisch bericht.  

Goedkoop naar Liberia Costa Rica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Liberia Costa Rica vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Liberia Costa Rica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Liberia Costa Rica? Geef je op voor de Liberia Costa Rica Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Liberia Costa Rica vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Liberia Costa Rica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Liberia Costa Rica in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Liberia Costa Rica boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Liberia Costa Rica in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Liberia Costa Rica Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Liberia Costa Rica  

Hoe lang is het vliegen naar Liberia Costa Rica? De vluchtduur Liberia is tenminste 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 670 ,-
Nieuw-Zeeland
€ 228 ,-
Kaapverdie
€ 379 ,-
Cambodja

Bijkomende kosten bij vluchten Liberia Costa Rica

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Liberia Costa Rica o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Liberia Costa Rica met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Liberia Costa Rica. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Liberia Costa Rica zijn het laatste gecheckt op 24-12-2018

0
shares