Vliegtickets Liberia Costa Rica

Op zoek naar de beste deal voor vliegtickets Liberia Costa Rica? Liberia airport is het belangrijkste vliegveld aan de Pacific Coast.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 830,-

Tix

aanbevolen v.a. € 655,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 801,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Liberia Costa Rica voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Liberia Costa Rica

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Liberia Costa Rica

Kaart Liberia Costa Rica

Lees meer over Liberia Costa Rica

...

Vliegen naar Liberia Costa Rica? Goed nieuws voor wie vakantie wil vieren aan de Papagayo Golf of de mooie natuurgebieden van het noorden wil ontdekken want vanaf winter 2019 zijn er 4x per week KLM Liberia vluchten vanaf Amsterdam! 

Vliegen naar Liberia met KLM

De nieuwe KLM vluchten naar Liberia zijn zeker een verbetering voor wie dit deel van het land wil bezoeken of een rondreis wil maken door Costa Rica. Het gaat straks dan ook mogelijk zijn, en dat is gewoon eenvoudig online te boeken, om bijvoorbeeld heen te vliegen naar San Jose en terug vanuit Liberia. KLM vlucht naar Liberia is overigens op de route Amsterdam - Liberia geen directe vlucht. Deze stopt op de heenweg in San Jose (kort - 2 uurtjes). De terugvlucht is echter wel non-stop! 

Directe vlucht Liberia Costa Rica
Helaas is het vanaf Schiphol airport niet mogelijk om direct te vliegen op de luchthaven van Liberia, je moet tenminste één overstap maken gedurende je vliegreis. Als je niet met KLM vliegt zal deze overstap vaak plaatsvinden in Londen.  Vanaf oktober is dus de gunstigste verbinding de directe KLM Liberia vlucht voor de retourreis. Heen heb je dan nog wel een korte tussenstop.

Vliegveld Liberia
De luchthaven van Liberia heet voluit Daniel Oduber Quiros international airport naar de voormalige president van het land. De luchthaven van Liberia is het tweede vliegveld van Costa Rica en ligt op slechts 13 kilometer van het stadje Liberia waar overigens verder niet heel veel te doen is. Het adres van de luchthaven is Aeropuerto Liberia: Provincia de Guanacaste, Liberia, Costa Rica.

Voordelig alternatief
Het is vanaf Liberia airport 215 km rijden naar de hoofdstad en in veel gevallen is het ook gunstiger om te vliegen naar San Jose Costa Rica (voordeliger dan naar Liberia vliegen plus er gaat nu al een directe KLM vlucht naar toe). Maar als je naar een strand nabij Liberia  vakantie wil vieren kan je natuurlijk ook een vlucht naar Liberia boeken. Op ongeveer 30 kilometer rijden van de luchthaven van Liberia ligt de prachtige baai genaamd Bahia Culebra die de meeste toeristen naar dit deel van het land trekt.

Beste reistijd Liberia Costa Rica
Van november tot en met april valt er bijna geen regen in de hele regio Guanacaste. Maar de natuur is er het hele jaar mooi!

Goedkope vluchten Liberia
Op zoek naar goedkope vliegtickets Liberia? Hier houden we  alle actuele acties voor vluchten Amsterdam Liberia en Brussel Liberia bij. Als je op de hoogte wilt blijven van prijsupdates en nieuwe aanbiedingen geef dan hierboven bij flight alert je mail op. Dan ontvang je automatisch bericht.  

Goedkoop naar Liberia Costa Rica vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Liberia Costa Rica? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Liberia Costa Rica te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Liberia Costa Rica? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Liberia Costa Rica vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Liberia Costa Rica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Liberia Costa Rica vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Liberia Costa Rica boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Liberia Costa Rica in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Liberia Costa Rica Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Liberia Costa Rica  

Hoe lang is het vliegen naar Liberia Costa Rica? De vluchtduur naar Liberia is tenminste 14 uur op de vlucht heen vanaf Amsterdam. Voor de vlucht terug hoef je slechts 10 uur uit te trekken mits je een rechtstreekse Liberia vlucht hebt geboekt.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Liberia Costa Rica

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUIfly
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Liberia Costa Rica aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Liberia Costa Rica met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Liberia Costa Rica zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024