Vliegen naar Kroatië

Kroatië verkennen tijdens je volgende vakantie? Deze prachtige vakantiebestemming is geliefd bij jong en oud, vanwege de diversiteit van het land. Al jaren gaan jongeren naar Kroatië om te feesten, relaxen en om van het weer te genieten. Dit is natuurlijk niet voor niets, Kroatië is daarvoor de perfecte plek en doet zeker niet onder voor de gebruikelijke kust van Spanje. Bezoek zeker eens de bijzondere Plitvice meren in het noordoosten van het land. Feesten doe je in badplaatsen als Porec aan de kust van de streek Istrië.

Goedkope vliegtickets Kroatië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Zagreb
Vliegtickets Kroatië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pula

Goedkoop naar Kroatië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kroatië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kroatië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kroatië? Geef je op voor de Kroatië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kroatië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kroatië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kroatië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kroatië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kroatië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kroatië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Kroatië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kroatië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kroatië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kroatië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kroatië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017