Vliegen naar Rijeka

Gedurende de maanden juli en augustus zijn er vaak extra vluchten naar Rijeka vanaf Eindhoven Airport. Deze stad aan de Adriatische kust in het noordwesten van Kroatië ligt...   

> lees meer
Transavia

aanbevolen v.a. € 98,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rijeka voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rijeka

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rijeka

Kaart Rijeka

Lees meer over Rijeka

... namelijk dichtbij de populaire vakantiestreek Istrië. Een van de meest bijzondere en toeristische eilandjes voor de kust van Kroatië is het eilandje Krk en ligt op enkele kilometers van Rijeka vandaan.

Bezienswaardigheden 
De stad Rijeka heeft zo'n 200.000 inwoners en is de derde stad van Kroatië en is erg belangrijk voor de economie van het land. De haven van Rijeka is een van de belangrijkste van het land en zorgt voor veel aanvoer van goederen naar de hoofdstad Zagreb. Rijeka heeft veel bezienswaardigheden door de rijke historie van de stad. Een van de historische monumenten die het bezoeken waard is, is de barokke stadstoren. Ook de Sint Vituskerk en het theater van Ivan hon Zajc zijn aan te raden om te bezoeken.

Goedkoop vliegen naar Rijeka
Er gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Rijeka, je moet rekening houden met minimaal 1 overstap (doorgaans in Duitsland of Zwitserland). Voor directe vluchten naar Rijeka dien je te vertrekken vanaf Frankfurt (waar je bijv. per trein naartoe kunt) en zoals al gezegd kan je voor het hoogseizoen vliegtickets Rijeka vanuit Eindhoven Airport boeken. Ook de laatste betreffen directe vluchten Rijeka. De luchthaven van Rijeka genaamd luchthaven Rijkea (RJK) ligt op het eilandje Krk, zo'n 28 kilometer van het centrum van de stad. Als je moeite hebt om voordelige vluchten Rijeka te vinden kijk dan even naar de aanbiedingen voor Amsterdam Pula (op nog geen 80 kilometer vanaf Rijeka) of overweeg om naar Rijeka te vliegen vanaf Brussel. Voor de vliegroute Brussel - Rijeka tref je namelijk voor het voor- en naseizoen soms zelfs al deals onder de 100,- retour!


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Rijeka Krk Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Rijeka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rijeka? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rijeka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rijeka? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rijeka vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rijeka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rijeka vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rijeka boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rijeka in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rijeka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rijeka  

Hoe lang is het vliegen naar Rijeka? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam is ongeveer 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Rijeka

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *
Eurowings
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rijeka aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rijeka met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rijeka zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023