Vliegen naar Praia

Vliegen naar Praia Kaapverdie? Ontdek hier de beste deals van reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen voor een retourtje en boek goedkope vliegtickets Praia! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 455,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 549,-

Tap Portugal Touroperator

aanbevolen v.a. € 332,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Praia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Praia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Praia

Kaart Praia

Lees meer over Praia

...

De hoofdstad van Kaapverdië ligt een eilandengroep 570 kilometer van de kust van Senegal. Praia ligt op het eiland Santiago. Een prachtige, rustige bestemming voor liefhebbers van zon en strand met een Afrikaans tintje

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Praia?
Vanuit Nederland kan je slechts met een paar airlines naar Praia vliegen, namelijk met TACV Cabo Verde Airlines, TAP Portugal en TUI. Hiernaast zijn er geen directe vluchten Praia beschikbaar, vaak vlieg je vanaf Amsterdam via Lissabon naar Praia.

De luchthaven van Praia
Nelson Mandela International Airport (RAI) is een relatief nieuw vliegveld, geopend in 2005, ter vervanging van de oude luchthaven Francisco Mendes International Airport. In 2012 is het vliegveld hernoemd naar de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela en droeg hiervoor de naam Praia International Airport. 

Verder reizen vanaf Praia International Airport
Het vliegveld ligt op een korte afstand van ongeveer 3 km van het centrum van de stad vandaan. Om de luchthaven te verlaten kan je gebruik maken van taxi’s of een auto huren.

Beste reistijd voor Praia
Praia kent een overwegend droog klimaat, maar heeft wel een (kort) regenseizoen, dat loopt in de maanden augustus, september en in mindere maten oktober. De temperaturen overdag zijn het jaar door redelijk stabiel en variëren van 25 tot 30 graden. In de nacht koelt het af naar 20 - 24 graden. Het is dus eigenlijk altijd strandweer op de mooie parelwitte zandstranden. Vooral in de winter is Praia en Kaapverdië in het algemeen een populaire bestemming. Hierdoor zullen goedkope vliegtickets Praia moeilijker te vinden zijn. De meeste kans op goedkope vluchten Praia heb je in het regenseizoen, van augustus tot oktober. 

Bezienswaardigheden en tips
Praia is de hoofdstad van het eiland Santiago en Kaapverdië. De meeste activiteiten en accommodaties zijn dan ook in Praia en directe omgeving te vinden. In het noorden van Santiago, het eiland waar Praia op ligt, vind je het prachtig gebergte Serra da Malagueta. In het centrum van het eiland is er nog een gebergte te vinden, Pico da Antónia. Deze twee gebergtes zijn beide nationale parken van Santiago.

Wil je meerdere eilanden bezoeken tijdens je vakantie Kaapverdië? Maak dan gebruik van de ferry! Er zijn meerdere maatschappijen die ferry's aanbieden. Er gaan meerdere ferry’s op een dag en naar verschillende eilanden. Ook kun je kiezen voor mooie rondreizen waarbij je meerdere eilanden bezoekt, ook zijn er ter plaatse vluchten te boeken. 

Goedkoop naar Praia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Praia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Praia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Praia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Praia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Praia deals. Tip: voor een last minute Praia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Praia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Praia  

Hoe lang is het vliegen naar Praia? De vluchtduur Praia bedraagt 8 uur en 15 minuten met een tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Praia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Kiwi
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Praia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Praia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024