Vliegen naar Madeira

De beste deals voor tickets Madeira? Check de Madeira aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Madeira : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Funchal
bestemming Funchal

Funchal de grootste stad van Madeira is tegen prachtige groene heuvels gebouwd en is met het vliegtuig vanaf Amsterdam in zo'n 4 uur te bereiken met een directe vlucht van Arkefly of Transavia. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen ook op deze route maar maken minimaal 1 tussenstop. 

Last minute vliegtickets Madeira

Luchthavens in Madeira

Kaart Madeira

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Madeira

Vakantie op het bloemeneiland
Madeira heeft met Funchal een prachtige hoofdstad die voor een relatief klein eiland als Madeira heel indrukwekkend is door haar schoonheid en grootte. Populair onder toeristen is om naar het dichtbij gelegen eiland Porto Santo te gaan. Hier vind je een 9 kilometer lang strand. Bovendien vind je hier een heerlijk klimaat. In juli, augustus en september ligt de temperatuur overdag rond de 25 graden Celsius. En ook in de winter wordt het overdag nog een graad of 18. Je hebt dan wel iets meer kans op regen.

Madeira Airport
De luchthaven van Madeira was tot voor kort bekend als Santa Catarina Airport. Maar het vliegveld is nu vernoemd naar een Portugeese voetbalheld en gaat nu door het leven als Aeroporto Internacional da Madeiro Cristiano Ronaldo. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Madeira Airport op Vliegveldinfo.nl.

Rechtstreekse vluchten Madeira
Vanaf Amsterdam gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar Madeira, onder andere Transavia en ArkeFly bieden rechtstreekse vluchten naar dit eiland aan. Daarnaast zijn er meerdere maatschappijen die een vlucht naar Madeira aanbieden met een overstap in Lissabon.

Goedkoop naar Madeira vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Madeira? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Madeira te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Madeira? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Madeira vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Madeira kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Madeira vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Madeira boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Madeira in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Madeira Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Madeira 

Hoe lang is het vliegen naar Madeira? De vluchtduur bij een directe vlucht is 4 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Madeira

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Transavia
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Madeira aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Madeira met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Madeira zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024