Vliegen naar Ilheus

Ilheus is een kuststad aan de Atlantische oceaan in de Braziliaanse deelstaat Bahia met 225.000 inwoners. Ilheus is voor zo'n verre bestemming toch een populaire toeristische...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 996,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ilheus voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ilheus

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ilheus

Kaart Ilheus

Lees meer over Ilheus

... trekpleister voor Europeanen en Amerikanen. 

Ilheus werd in het begin van de 16e eeuw gesticht en groeide al snel uit tot de cacao hoofdstad van de wereld. Ilheus is in Brazilie een voorloper op het gebied van ecologie, dit valt ook terug te zien in het Una's Eco park. Een park waarin langs allerlei soorten ecologische hoogtepunten van een rubber recyclefabriek, tot een hangbrug boven gigantisch hoge bomen dat leidt tot een waanzinnig uitzicht.

Ilheus heeft natuurlijk als toeristische trekpleister een eigen vliegveld genaamd Ilheus Jorge Amado airport vernoemd naar de beroemde Braziliaanse schrijver Jorge Amado. De luchthaven van Ilheus ligt op minder dan 5 kilometer rijden afstand van de binnenstad van Ilheus vandaan.

U kunt helaas vanuit Nederland of andere nabij gelegen vliegvelden niet direct vliegen op Ilheus. De luchthaven van Ilheus is dan ook geen internationaal vliegveld, u moet dan ook minimaal één maal overstappen op uw reis naar Ilheus, waarschijnlijk op Rio de Janeiro.

Goedkoop naar Ilheus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ilheus? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ilheus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ilheus? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ilheus vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ilheus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ilheus vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ilheus boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ilheus in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ilheus Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ilheus  

Hoe lang is het vliegen naar Ilheus? Je moet minimaal één tussenstop maken in waarschijnlijk Rio de Janeiro. De vluchtduur is daarom ook al gauw meer dan 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Ilheus

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ilheus aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ilheus zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024