Vliegen naar Abuja

Rechtstreeks vliegen naar Abuja vanuit Nederland is helaas actueel niet mogelijk. Ook de AirFrance / KLM Abuja vluchten hebben tenminste 1 stop of overstap.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,156,-

KLM

aanbevolen v.a. € 689,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abuja voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Abuja

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Abuja

Kaart Abuja

Lees meer over Abuja

...

Naar Abuja, Nigeria? Dit wordt gezien als een veilige stad en telt ongeveer 1 miljoen inwoners. In de jaren 80 besluit de Nigeriaanse regering dat Abuja de hoofdstad van Nigeria moet worden, omdat ze in plaats van het zuidelijk gelegen Lagos een hoofdstad willen die centraal in Nigeria ligt. Er was alleen een probleem, Abuja bestond nog niet. De stad is compleet als nieuwbouwproject ontworpen en twintig jaar later in 1991 officieel uitgeroepen tot hoofdstad. In het centrum tref je nu mooie, moderne huizen en gebouwen middenin het tropische en groene woud van Nigeria.

Goedkoop naar Nigeria? Lagos voordeliger dan Abuja Mocht je meer van Nigeria willen zien dan is het gunstig om ook een alert voor vliegtickets Lagos aan te maken. Die zijn al snel 100,- tot 200,- voordeliger dan vluchten Abuja vanaf Amsterdam. Een andere manier om te besparen op je ticket is om in plaats voor vertrek vanaf Schiphol te kiezen voor een vlucht Dusseldorf Abuja of Brussel Abuja.

Op reis naar Abuja? De bezienswaardigheden zijn:
Abuja staat vooral bekend om twee bekende rotsen, de Aso Rock en de Zumo Rock. De Aso Rock kijkt uit op het parlementsgebouw en de Zumo Rock wordt gezien als de toegangspoort tot het geografische centrum van Abuja. Een andere bezienswaardigheid is de bijzondere moskee met gouden koepel en de verschillende natuurparken waarvan het grootste Millennium Park is. De buurt Art & Craft village en de Wuse markt mag je zeker niet overslaan; alles is er te koop. Van voedsel en kleding tot kunst en elektronica.

Luchthaven Abuja
Vlieg je naar Abuja dan kom je aan op Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV), 45 kilometer van het centrum vandaan. Het openbaar vervoer van en naar het vliegveld moet nog op gang komen, dus laat je informeren over het vervolg van je reis op land. Hierboven tref je de betrouwbare aanbieders van vliegtickets die o.a. vliegreizen Abuja verkopen met Lufthansa, Turkish Airlines, British Airways, Emirates en Ethiopian Airlines. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Abuja Nnamdi Azikiwe Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Abuja vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Abuja? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Abuja te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abuja? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abuja vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Abuja deals. Tip: voor een last minute Abuja vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Abuja Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Abuja  

Hoe lang is het vliegen naar Abuja? De vluchtduur Amsterdam Abuja is in de regel minimaal 9 uur inclusief 1 korte tussenstop.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Abuja

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Egyptair
- *
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Abuja aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abuja zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024