Vliegen naar Abuja

De Afrikaanse stad Abuja wordt gezien als een veilige stad en telt ongeveer 1 miljoen inwoners. In de jaren 80 besluit de Nigeriaanse regering dat Abuja de hoofdstad van Nigeria...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abuja voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Abuja vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Abuja vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Abuja te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abuja? Geef je op voor de Abuja Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abuja vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Abuja kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Abuja in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Abuja boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Abuja in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Abuja als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Abuja

Hoe lang is het vliegen naar Abuja? De vluchtduur Amsterdam Abuja is in de regel minimaal 9 uur inclusief 1 korte tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Abuja

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Abuja o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Abuja met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Abuja. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abuja zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017