Vliegen naar Nigeria

De beste deals voor tickets Nigeria? Check de Nigeria aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Nigeria : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Abuja
bestemming Abuja

Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar de hoofdstad van Nigeria. Vanuit Abuja kun je een safari boeken of bezoek de Wuse Market, waar je bijna alles kan krijgen! Bekijk ook eens het aanbod vanuit bijvoorbeeld Frankfurt naar Abuja voor voordelige directe vluchten.

Vliegtickets Nigeria : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lagos
bestemming Lagos

De voormalige hoofdstad van Nigeria is razend druk en de snelst groeiende metropool ter wereld. Wel kun je een safari in Nigeria vanuit Lagos ondernemen. Een directe vlucht van Amsterdam naar Lagos duurt circa 7 uur. De meeste vluchten hebben één tussenstop, deze vluchten zijn goedkoper dan directe vliegreizen.

Luchthavens in Nigeria

Kaart Nigeria

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Nigeria

Nigeria is een bijzonder land aan de Atlantische kust van Afrika. Hoewel het minder bekend is als echte safari bestemming biedt het land wel vele mogelijkheden. In bepaalde gebieden staat het land wel bekend als onveilig, terwijl andere gebieden doorgaans goed bereisbaar zijn. Lees altijd even het reisadvies voor dit land en bekijk goed de verschillende gebieden. Het land bestaat voor een groot deel uit tropisch regenwoud en savanne. 

Goedkope vluchten naar Nigeria

Er gaan vluchten vanuit Nederland naar Nigeria. Vanaf Schiphol vlieg je al in minder dan 7 uur direct naar Lagos. Dit is nog altijd economisch de belangrijkste stad van het land, hoewel de hoofdstad het kleinere Abuja is. Voor vliegtickets naar andere steden in Nigeria heb je minimaal één tussenstop / overstap.

Het is ook zeker aan te raden te kijken naar vluchten vanaf Brussel of Düsseldorf. Voor een voordelige aanbieding naar Nigeria, kun je gebruik maken van onze Flight-Alert service. Je krijgt een mail zodra er vliegtickets beschikbaar zijn voor jouw budget!

De beste reisperiode voor Nigeria is november t/m januari. Buiten deze periode kan de temperatuur erg hoog oplopen en regent het veel meer. 

De hoofdstad van Nigeria!
Lagos is een stad en gemeente in het Portugese district Faro. Als je in Lagos Nigeria bent wordt je aangeraden om de attractie Ponta da Piedade te bezoeken. De fascinerende rotspartijen en de wandeltocht zullen versteld laten staan. Met een rubberbootje kan je rondvaren langs de mooie waterpartijen en de rotsmassieven aan de kustlijn van Lagos. In Lagos heb je veel van dit soort attracties, de stad staat ook bekend om haar vele witte stranden. Deze bezienswaardigheden geven je de gelegenheid om lekker van jouw vakantie te genieten.  

Regels en vaccinaties voor vliegen naar Nigeria
Om Nigeria binnen te komen, heb je een geldig visum nodig. Dit toeristenvisum is maximaal 3 maanden geldig. Om dit visum aan te vragen, moet je beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. De aanvraagtijd van het visum is ongeveer een week. Omdat er in Nigeria meerdere infectieziekten voorkomen, is het aan te raden om inentingen te halen voor de Gele Koorts, Hepatitis A en DTP. Soms worden andere vaccinaties ook nog aangeraden, zoals Rabiës, TBC en Hepatitis B.

Voetballand Nigeria
Nigeria staat bekend als voetbalgek land en heeft een levendige sport cultuur. Verschillende Nigeriaanse voetballers zijn bekend geworden bij Nederlandse topclubs. Denk aan Finidi George en Nwankwo Kanu. De steden van Nigeria zijn chaotisch en spelen een grote rol voor de economie in het land. De voormalige hoofdstad Lagos ligt aan de zuidkust en is een van de meest chaotische steden ter wereld.

Beste reistijd Nigeria
West-Afrika waar ook Nigeria deel van uitmaakt is geen populaire bestemming onder reizigers, omdat er vaak onrust heerst en het niet overal even veilig is. Overweeg je toch een reis naar dit Nigeria? De maanden januari, februari, maart, augustus, november en december zijn de beste tijden om Nigeria te bezoeken.

Klimaat Nigeria
Nigeria heeft tropisch klimaat, met van juni t/m september het regenseizoen. De rest van het jaar is het nagenoeg droog. De temperaturen overdag variëren van rond de 30, tot ver boven de 30 graden Celsius. Maart, april en mei zijn het warmst, overdag loopt de temperatuur dan op naar wel 38 graden.


Handige informatie over de vliegvelden in Nigeria vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nigeria vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Nigeria? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Nigeria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nigeria? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nigeria vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Nigeria deals. Tip: voor een last minute Nigeria vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Nigeria Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nigeria 

Hoe lang is het vliegen naar Nigeria? De vluchtduur is 6,5 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Nigeria

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nigeria aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nigeria zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024