Vliegen naar Nigeria

Nigeria is een bijzonder land aan de Atlantische kust van Afrika. Hoewel het minder bekend is als echte safari bestemming biedt het land wel vele mogelijkheden. In bepaalde gebieden staat het land wel bekend als onveilig, terwijl andere gebieden doorgaans goed bereisbaar zijn. Lees altijd even het reisadvies voor dit land en bekijk goed de verschillende gebieden. Het land bestaat voor een groot deel uit tropisch regenwoud en savanne. 

Goedkope vliegtickets Nigeria: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Abuja
Vliegtickets Nigeria: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lagos

Last minute Nigeria aanbiedingen

logo tix.jpg

Lagos

v.a. € 508,-

logo wtc.nl.jpg

Abuja

v.a. € 727,-

Goedkoop naar Nigeria vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nigeria vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nigeria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nigeria? Geef je op voor de Nigeria Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nigeria vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nigeria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nigeria in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nigeria boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nigeria in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nigeria als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nigeria

Hoe lang is het vliegen naar Nigeria? De vluchtduur is 6,5 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Nigeria

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nigeria o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nigeria met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nigeria. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nigeria zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017