Vliegen naar Pointe-a-Pitre

Klinkt een snorkel of duiktocht door turkooizen water, een intiem diner op het strand of een dagje ontspannen in een luxe spa als op en top vakantie? Ontdek dan Grande-Terre en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pointe-a-Pitre voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pointe-a-Pitre vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pointe-a-Pitre vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pointe-a-Pitre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pointe-a-Pitre? Geef je op voor de Pointe-a-Pitre Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pointe-a-Pitre vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pointe-a-Pitre kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pointe-a-Pitre in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pointe-a-Pitre boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pointe-a-Pitre in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pointe-a-Pitre als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pointe-a-Pitre

Hoe lang is het vliegen naar Pointe-a-Pitre? De vluchtduur is 13 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Pointe-a-Pitre

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pointe-a-Pitre o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pointe-a-Pitre met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pointe-a-Pitre. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pointe-a-Pitre zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017