Vliegen naar Pointe-a-Pitre

Klinkt een snorkel of duiktocht door turkooizen water, een intiem diner op het strand of een dagje ontspannen in een luxe spa als op en top vakantie? Ontdek dan Grande-Terre en Point a Pitre!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 671,-

KLM

aanbevolen v.a. € 709,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pointe-a-Pitre voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pointe-a-Pitre

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pointe-a-Pitre

Kaart Pointe-a-Pitre

Lees meer over Pointe-a-Pitre

...

Pointe a Pitre is de hoofdstad van het eiland Grande-Terre, Guadeloupe. Dit prachtige eiland, dat tot de kleine Antillen behoort, heeft een kleine 200.000 inwoners, waarvan er weer circa 10 procent in Pointe a Pitre wonen.

Het vliegveld Point a Pitre is tevens de belangrijkste luchthaven van Guadeloupe en ligt op slechts 3 kilometer van Pointe-a-Pitre. De luchthaven van Pointe a Pitre heet voluit Point-a-Pitre Le Raizet International Airport maar staat ook wel bekend als Airport de Guadeloupe Pointe a Pitre. De IATA airport code is PTP.

Op zoek naar goedkope vliegtickets Pointe a Pitre? Op vluchten met een tussenstop in Parijs kan je vaak relatief goedkoop vliegtickets Pointe a Pitre boeken. Guadeloupe is als 'Franse gemeente' namelijk veel bekender en populairder in Frankrijk dan bij ons. Grappig overigens en heel handig is dat je in Pointe a Pitre dus ook overal gewoon met je euro kunt betalen!

Tip: kijk even of er naar andere vliegvelden nog goedkope vliegtickets Guadeloupe in de aanbieding zijn! 

Goedkoop naar Pointe-a-Pitre vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pointe-a-Pitre? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pointe-a-Pitre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pointe-a-Pitre? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pointe-a-Pitre vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pointe-a-Pitre deals. Tip: voor een last minute Pointe-a-Pitre vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pointe-a-Pitre Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pointe-a-Pitre  

Hoe lang is het vliegen naar Pointe-a-Pitre? De vluchtduur is 13 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Pointe-a-Pitre

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pointe-a-Pitre aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pointe-a-Pitre zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024