Vliegen naar Antigua

Op zoek naar een bijzonder, exotische vakantie? Antigua en Barbuda vormen samen een prachtige eilandstaat in de Caribbean. Hier zetten we voor jou de beste aanbiedingen voor vliegen naar Antigua en Barbuda op een rij! 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antigua voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Antigua

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Antigua

Kaart Antigua

Lees meer over Antigua

...

Het land Antigua en Barbuda is onderdeel van een Bovenwindse eilandengroep. Saint John’s is de hoofdstad van Antigua en Barbuda. De grootste steden zijn gesitueerd op Antigua, Barbuda heeft eigenlijk maar een stad genaamd Codrington. Er zijn veel kleine, veelal onbewoonde eilandjes en rotspunten die ook onder Antigua en Barbuda geschaard worden.

Antigua en Barbuda vakantie

Een reis naar het opgewekte eiland Antigua staat garant voor zon, zee en prachtige stranden! Het is een dynamisch gebied met veel leven en naast ontspanning biedt het tal aan activiteiten. Je kunt er bijvoorbeeld zeilen, snorkelen, volgens kenners goed uitgaan en de nationale sport cricket beoefenen! De eilandstaat telt ruim 87.000 inwoners en is qua oppervlakte relatief groot vergeleken met andere Bovenwindse eilanden. Het eiland wordt voornamelijk bezocht door mensen die een cruise maken door de Carribean, terwijl Antiqua ook per vliegtuig goed bereikbaar is.

Vliegen naar Antigua Barbuda?

Zoals eerder gezegd heeft het eiland een eigen luchthaven genaamd VC Bird International Airport (ANU) gelegen op ongeveer 8 kilometer afstand van de hoofdstad Saint John’s. Vlieg je met KLM vanaf Amsterdam dan land je hoogstwaarschijnlijk op het gedeeltelijk Nederlandse eiland Sint Maarten. Tip: je kunt ook 2 vakanties voor de prijs van 1 beleven! Boek goedkope vluchten naar St Maarten. Bekijk eerst dat eiland en neem daarna een lokale vlucht naar Antigua. Dat kost in de regel niet meer dan $ 150,-. Zo ontdek je 2 eilanden voor de prijs van 1. 

Kies je voor een vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij vanaf Schiphol naar St. Johns Antigua, dan is het is ook mogelijk dat je een overstap hebt op Londen om vanaf daar door te vliegen naar het zonnige Antigua en Barbuda!

Goedkoop naar Antigua vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Antigua? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Antigua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antigua? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antigua vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Antigua deals. Tip: voor een last minute Antigua vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Antigua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Antigua  

Hoe lang is het vliegen naar Antigua? Vanuit Amsterdam vliegt u naar Londen Gatwick in 1 uur en 10 minuten. Vanuit Londen Gatwick vliegt u in 8 uur en 45 minuten naar Antigua.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Antigua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Antigua aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antigua zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024