Vliegen naar Antigua

Antigua is onderdeel van een Bovenwindse eilandengroep in de Carribean en is samen met het noordelijker gelegen Barbuda een eilandstaat. Saint John’s is de hoofdstad van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 565,-

KLM

aanbevolen v.a. € 851,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 591,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antigua voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Antigua

Kaart Antigua

Lees meer over Antigua

... Antigua en Barbuda. De grootste steden zijn gesitueerd op Antigua, Barbuda heeft eigenlijk maar een stad genaamd Codrington. Er zijn veel kleine, veelal onbewoonde eilandjes en rotspunten die ook onder Antigua en Barbuda geschaard worden.

Een reis naar het opgewekte eiland Antigua staat garant voor zon, zee en prachtige stranden! Het is een dynamisch gebied met veel leven en naast ontspanning biedt het tal aan activiteiten. Je kunt er bijvoorbeeld zeilen, snorkelen, volgens kenners goed uitgaan en de nationale sport cricket beoefenen! De eilandstaat telt ruim 87.000 inwoners en is qua oppervlakte relatief groot vergeleken met andere Bovenwindse eilanden. Het eiland wordt voornamelijk bezocht door mensen die een cruise maken door de Carribean, terwijl Antiqua ook per vliegtuig goed bereikbaar is.

Vliegen naar Antigua? Zoals eerder gezegd heeft het eiland een eigen luchthaven genaamd VC Bird International Airport (ANU) gelegen op ongeveer 8 kilometer afstand van de hoofdstad Saint John’s. Vlieg je met KLM vanaf Amsterdam dan land je hoogstwaarschijnlijk op het gedeeltelijk Nederlandse eiland Sint Maarten. Maar het is ook mogelijk dat je een overstap hebt op Londen om vanaf daar door te vliegen naar het zonnige Antigua en Barbuda!

Goedkoop naar Antigua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Antigua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Antigua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antigua? Geef je op voor de Antigua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antigua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Antigua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Antigua in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Antigua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Antigua in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Antigua Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Antigua  

Hoe lang is het vliegen naar Antigua? Vanuit Amsterdam vliegt u naar Londen Gatwick in 1 uur en 10 minuten. Vanuit Londen Gatwick vliegt u in 8 uur en 45 minuten naar Antigua.

Nieuwste Error Fares

€ 404 ,-
Singapore
€ 485 ,-
Fortaleza
€ 622 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Antigua

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Antigua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Antigua met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Antigua. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antigua zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019