Vliegen naar Dominica

Dominica is een prachtig eiland in de Caribische zee, bekend om zijn ecotoerisme. Dominica telt maar 75.000 inwoners, ligt net onder Guadeloupe en behoort tot de Bovenwindse...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,748,-

KLM

aanbevolen v.a. € 876,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dominica voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dominica

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dominica

Kaart Dominica

Lees meer over Dominica

... Eilanden van de Kleine Antillen. Het is dus vooral niet te verwarren met de Dominicaanse Republiek wat een veel bekendere bestemming is.

De hoofdstad van Dominica is Roseau op het zuidwestelijke deel van van Dominica met een kleine 20.000 inwoners. De stad is gebouwd naar een mix van klassieke Franse koloniale stijl met moderne architectuur. De tweede stad van Dominica is Portsmouth met een kleine 4000 inwoners gelegen aan de Indian rivier op het noord westen van het eiland.

Dominica heeft twee luchthavens op het eiland. Één van de vliegvelden van Dominica heet Melville Airport gelegen op het noord oosten van Dominica op een uurtje rijden van Portsmouth vandaan. De ander genaamd Canefield Airport ligt op 5 kilometer van de hoofdstad van Dominica Roseau vandaan. Het is niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar Dominica, houdt dus rekening met een overstap.

U kunt op onze site heel simpel, snel en gemakkelijk alle tickets naar Dominca van alle aanbieders die op Dominica vliegen vergelijken zodat u de goedkoopste vliegtickets Dominica kunt verkrijgen! Maar als u echt voordelig wilt vliegen is het de moeite om ook even te kijken naar een vlucht naar het nabijgelegen Martinique om vanaf daar de boot naar Dominica te nemen.  Er is namelijk een prima ferry verbinding tussen de twee eilanden en u kunt zich zo al snel een paar honderd euro besparen!

Goedkoop naar Dominica vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dominica? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dominica te vinden!
  • Geef je op voor de Dominica flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dominica vliegticket aanbiedingen in 2016
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dominica deals. Tip: voor een last minute Dominica vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dominica Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dominica  

Hoe lang is het vliegen naar Dominica? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Dominica

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dominica aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dominica zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024