Vliegen naar Dominica

Dominica is een prachtig eiland in de Caribische zee, bekend om zijn ecotoerisme. Dominica telt maar 75.000 inwoners, ligt net onder Guadeloupe en behoort tot de Bovenwindse...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dominica voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dominica vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Dominica vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dominica te vinden!
  • Geef je op voor de Dominica flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dominica vliegticket aanbiedingen in 2016
  • Lastminute vliegen naar Dominica kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dominica in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dominica boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste deals naar
Dominica als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dominica

Hoe lang is het vliegen naar Dominica? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dominica

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dominica o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dominica met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dominica. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dominica zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017