Vliegen naar Martinique

De voordeligste vliegtickets Martinique die wij voorbij zien komen op de VliegenNaar.nl redactie hebben meestal gemeen dat je eerst per trein naar de luchthaven Parijs Orly reist...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 799,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Martinique voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Martinique

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Martinique

Kaart Martinique

Lees meer over Martinique

... en vanaf daar een vlucht naar Martinique. De 'vluchtduur' is bij deze goedkope tickets dan ook aanzienlijk langer. Vanaf Amsterdam gaan er overigens geen rechtstreekse vluchten, je zult een overstap moeten maken in bijvoorbeeld Parijs.

Over Martinique Dit heerlijke eiland ligt in het Caribisch gebied, op een paar honderd kilometer van het vaste land van Venezuela. Martinique heeft een prachtig strand, goede restaurants, een waanzinnig binnenland met een bijzondere flora en fauna en geweldige duikspots. Daarnaast heerst hier het ontspannen Franse sfeertje (Martinique is een departement van Frankrijk). Wat er hier anders is dan in Frankrijk? Het heerlijke tropische klimaat!


Klimaat Het hele jaar door is het overdag rond de 30 graden Celsius in Martinique. Hou er wel rekening mee dat er af en toe een tropische bui kan vallen.In de nacht koelt het af naar 22 tot 24 graden Celsius. De zee in? Ook die is warm! Tussen de 26 en 28 graden Celsius.

Martinique is een toeristische bestemming en daarom vind je hier ook genoeg resorts en hotels. Extra makkelijk: omdat Martinique bij Frankrijk hoort, betaal je hier gewoon met de euro!

Mag je niet missen op Martinique bijzonder mooi is het natuurgebied rond de 1397 hoge vulkaan Montagne Pelee. Ga vroeg op de dag als het nog niet te warm is om de mooiste vogels in dit gebied te ontdekken. Hier zie je ook op zijn best waarom Martinique de bijnaam 'bloemeneiland' heeft.

De luchthaven van Martinique In de hoofdstad van Martinique, Fort-de-France, ligt de internationale luchthaven van dit eiland. Het eiland is slechts klein, dus in de meeste gevallen ben je binnen een uur in je hotel. Officieel heet dit vliegveld Martinique Aime Cesaire International Airport.

Goedkoop naar Martinique vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Martinique? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Martinique te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Martinique? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Martinique vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Martinique kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Martinique vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Martinique boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Martinique in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Martinique Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Martinique  

Hoe lang is het vliegen naar Martinique? De vluchtduur is 14 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Martinique

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Martinique aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Martinique met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Martinique zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024