Vliegen naar Phuket

Opzoek naar goedkope vliegtickets voor jouw Phuket vakantie? Vergelijk hieronder de diverse vertrekvliegvelden voor jouw reis naar Phuket Thailand. Bekijk tevens de lastminute vliegtickets Phuket indien je snel naar het prachtige Thaise eiland wilt reizen!

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 866,-

Tix

aanbevolen v.a. € 584,-

Singapore Airlines

aanbevolen v.a. € 1,219,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phuket voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Phuket

Kaart Phuket

Lees meer over Phuket

...

Goedkope vliegtickets naar Phuket Thailand?
Op dit moment zijn er al vele airlines die vluchten naar de internationale luchthaven van Phuket (HKT) aanbieden, meestal maak je een overstap in Bangkok, Kuala Lumpur of het Midden-Oosten. Vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf vlieg je doorgaans goedkoop met maatschappijen uit de "Golf" (denk aan Etihad, Qatar of Emirates), maar ook kun je kiezen voor een vlucht met bijv. Malaysia Airlines, China Airlines, Cathay Pacific, KLM of Singapore Airlines. Vanaf de luchthaven staan altijd taxi's klaar om je te vervoeren naar Patong Beach of Phuket Town. Ook zijn er lokale bussen die uiteraard goedkoper zijn. Tip: wil je alleen voor een strandvakantie naar Phuket? Kijk dan ook eens naar de pakketreizen! Soms niet eens zo heel veel duurder dan een los vliegticket en vaak ook inclusief je transfer van en naar de luchthaven!

Rechtstreeks vliegen naar Phuket vanaf Amsterdam? Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Phuket. Tip: heb je echt een hekel aan overstappen en ben je woonachtig in Oost-Nederland? Dan kan een vlucht vanaf Frankfurt nog weleens interessant zijn. Seizoensgebonden gaan er directe vluchten van Frankfurt naar Phuket.  De tijd die je bespaart door niet over te stappen ben je vervolgens al snel kwijt met de rit per auto / trein naar Frankfurt.

 Wat is de beste reistijd voor Phuket?
Boek een heerlijk verblijf in de juiste reisperiode naar Phuket: het klimaat op Phuket is heerlijk met een gemiddelde temperatuur van rond de 26 graden Celsius het hele jaar door. Van juni tot en met november heb je wel een grote kans op iedere dag een bui, maar dit komt doorgaans in korte, hevige buien en is doorgaans niet de hele dag door. De mooie hotels, prachtige stranden en gezellig barretjes en terrasjes maken Phuket tot een populair vakantieoord.

Verder reizen vanuit Phuket
Phuket is ideaal te combineren met een meer culturele reis in het binnenland, aangezien vliegen binnen Thailand goedkoop, makkelijk en gebruikelijk is. Ook is het makkelijk om vanuit Phuket te gaan eilandhopen in de Andaman Zee (denk aan Koh Phi Phi, Koh Lanta bijvoorbeeld en Koh Jum). Vanuit Phuket gaan er dagelijks vluchten naar andere populaire oorden in Thailand, waaronder Bangkok, Koh Samui en Chiang Mai. De luchthaven biedt echter ook verschillende internationale routes. Naast vliegen is in Thailand de bus en nachttrein ook een veelgebruikt vervoermiddel.

Phuket is de naam van zowel het eiland van Thailand, als de gelijknamige provincie, district en hoofdstad. Het is qua oppervlakte het grootste schiereiland van Thailand. Het is zeker in de laatste jaren erg gegroeid qua populariteit onder toeristen uit de hele wereld en is één van de drukste badplaatsen in Thailand, gelegen aan de westelijke Andamankust.

Goedkoop naar Phuket vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Phuket? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Phuket te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phuket? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phuket vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Phuket deals. Tip: voor een last minute Phuket vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Phuket Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phuket  

Hoe lang is het vliegen naar Phuket? De vluchtduur Amsterdam Phuket Thailand bedraagt tenminste 15 uur door het gebrek aan een rechtstreekse vluchtverbinding met schiphol. Ook vanaf Düsseldorf en Brussel beschikken helaas niet over directe vluchten Phuket.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Phuket

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
D-reizen
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Etihad Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Phuket aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phuket zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024