Vliegen naar Peshawar

Peshawar ook wel Pesjawar geschreven is een stad aan de oostkant van de Khyberpas in het noordwesten van Pakistan met bijna een miljoen inwoners. Peshawar is door haar ligging...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 958,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Peshawar voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Peshawar

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Peshawar

Kaart Peshawar

Lees meer over Peshawar

... tussen Centraal-Azië en Zuid-Azië een plek geworden van culturele diversiteit en dient ook als cultureel centrum van de omringende regio.

Peshawar heeft een redelijk warm klimaat met een gemiddelde temperatuur van 23 graden gedurende het hele jaar. Peshawar heeft doordat het een culturele hotspot is bijzonder veel bezienswaardigheden en plekken om te bezoeken. Het Islamia College University is een bijzonder mooi gebouw waardoor u zich helemaal in de wereld van 1001 nachten waant, ditzelfde gevoel krijgt u bij de Sunehri Moskee. 

Peshawar heeft natuurlijk zelf ook een vliegveld, de luchthaven van Peshawar heet Peshawar International Airport (PEW). De luchthaven van Peshawar ligt op ongeveer 5 kilometer rijden van de binnenstad van Peshwar vandaan, toch kan het autoritje langer duren door de drukte in de stad. Er wordt helaas niet direct gevlogen op de luchthaven van Peshawar vanuit Nederland. Als u naar Peshawar wilt reizen zult u in ieder geval één keer over moeten stappen op uw reis, deze overstap zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden op het vliegveld van Dubai.

Goedkoop naar Peshawar vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Peshawar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Peshawar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Peshawar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Peshawar vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Peshawar deals. Tip: voor een last minute Peshawar vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Peshawar Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Peshawar  

Hoe lang is het vliegen naar Peshawar? De vliegtijd naar Peshawar bedraagt ongeveer 12,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Peshawar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Peshawar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Peshawar zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024