Vliegen naar Frans Polynesië

Frans Polynesië is een Frans overzees land van absolute natuurlijke schoonheid gelegen in het zuiden van de Stille Oceaan. Frans Polynesië bestaat zelf uit zes eilandengroepen. Van de vijf Franse overzeese departementen zijn de bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora. Het is voornamelijk populair onder welvarende newly weds van over de hele wereld. De prachtige parelwitte stranden, de kristal heldere lichtblauwe oceaan en de altijd schijnende zon blijven deze mysterieuze eilanden aan de andere kant van de wereld fascineren.

Goedkope vliegtickets Frans Polynesië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bora Bora
Vliegtickets Frans Polynesië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Papeete

Last minute Frans Polynesië aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Bora Bora

v.a. € 2,250,-

logo vliegtickets.nl.jpg

Papeete

v.a. € 2,636,-

Goedkoop naar Frans Polynesië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Frans Polynesië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Frans Polynesië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Frans Polynesië? Geef je op voor de Frans Polynesië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Frans Polynesië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Frans Polynesië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Frans Polynesië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Frans Polynesië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Frans Polynesië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Frans Polynesië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Frans Polynesië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Frans Polynesië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Frans Polynesië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Frans Polynesië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Frans Polynesië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017