Vliegen naar Frans Polynesie

De beste deals voor tickets Frans Polynesie? Check de Frans Polynesie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Frans Polynesie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tahiti
bestemming Tahiti

Papeete is de hoofdstad van het prachtige eiland Tahiti, een parel in de Stille Oceaan.Tahiti is onderdeel van Frans Polynesie, een Frans overzees departement van uitzonderlijke schoonheid. De gemiddelde vluchtduur varieert heel erg door de minimaal twee overstappen. Het bedraagt circa tussen de 30 en 40 uur aan totale reistijd.

Luchthavens in Frans Polynesie

Kaart Frans Polynesie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Frans Polynesie

Frans Polynesië is een Frans overzees land van absolute natuurlijke schoonheid gelegen in het zuiden van de Stille Oceaan. Frans Polynesië bestaat zelf uit zes eilandengroepen. Van de vijf Franse overzeese departementen zijn de bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora. Het is voornamelijk populair onder welvarende newly weds van over de hele wereld. De prachtige parelwitte stranden, de kristal heldere lichtblauwe oceaan en de altijd schijnende zon blijven deze mysterieuze eilanden aan de andere kant van de wereld fascineren.

De zes eilandengroepen van Frans Polynesië bestaan uit de Australeilanden, de Bass eilanden, de Gambiereilanden, de Genootschapseilanden, de Tuamotoeilanden en de Markiezeneilanden. Frans Polynesië bestaat in totaal uit 128 eilanden waarvan Tahiti het grootste is, waarvan Papeete als hoofdstad de meeste inwoners herbergt. Papeete heeft voor zo een relatief klein stadje toch meer dan genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om te gaan onderzoeken. Enkele van deze bezienswaardigheden zijn de markt van Pirea, de kathedraal van Belvedere en het huis van koningin Marau. 

Vakantie Frans Polynesië
Een reis Frans Polynesië? Een bezoek aan deze eilandengroep is een garantie voor overweldigende ervaringen. Realiseer je wel van tevoren dat een vlucht vanaf Schiphol Amsterdam naar de eilanden van Frans Polynesië, inclusief in ieder geval twee overstappen, tussen de dertig en veertig uur duurt. Het wordt mede daardoor aangeraden niet voor korte duur naar deze hemel op aarde vertrekt.

Onontdekt Paradijs
Als je vliegtickets Bora Bora boekt dan kom je terecht op een kleiner minder bevolkt eiland dat bijna puur van toerisme afhankelijk is. In de loop der jaren zijn er op kleine eilandjes rondom Bora Bora heen zeer bijzondere resorts en hotels gebouwd. Twee van de meest populaire bezigheden van toeristen in Frans Polynesie zijn snorkelen en duiken door de ongekende plaatselijke mogelijkheden. Het kristal heldere water en de immense diversiteit aan leven onderwater maakt duiken een absolute onvergetelijke waarheid. 

Goedkoop naar Frans Polynesie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Frans Polynesie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Frans Polynesie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Frans Polynesie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Frans Polynesie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Frans Polynesie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Frans Polynesie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Frans Polynesie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Frans Polynesie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Frans Polynesie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Frans Polynesie? 

De vluchtduur naar Bora Bora is wel 37 tot 41 uur vanwege het overstappen. Bijvoorbeeld via Parijs en Los Angeles naar Papeete met eindbestemming Bora Bora. De vliegtijd naar Papeete is logischerwijs korter. Wij vonden vluchten tussen de 24 en 27 uur totale reistijd. Via Parijs of New York en Los Angeles.

Bijkomende kosten bij vluchten Frans Polynesie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Frans Polynesie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Frans Polynesie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024