Vliegen naar Napier

Napier, Nieuw Zeeland is een stad ongeveer ter grote van Amstelveen op het prachtige Noordereiland. Hoewel de meeste mensen die naar Napier vliegen hier komen om de natuur in te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Napier voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Napier

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Napier

Kaart Napier

Lees meer over Napier

...m de natuur in te trekken is ook de stad zelf zeer de moeite van het bezoeken waard. Met name liefhebbers van bijzondere architectuur kunnen hier hun hart ophalen. In het centrum tref je namelijk schitterende Art Deco façades. Daarnaast herbergt Napier ook het Nationale aquarium van Nieuw-Zeeland!

De luchthaven van Napier City heet Hawke's Bay Airport (IATA airport code: NPE). Het vliegveld staat ook wel bekend als Napier-Hastings of Napier Airport en is op 10 minuten rijden van Napier, en 20 minuten rijden van Hastings, gelegen. Je kunt o.a. naar Napier City vliegen met de nationale carrier van Nieuw Zeeland, Air New Zealand.

Als je een vliegticket naar Napier City boekt dan is dat eigenlijk altijd met een stop in Auckland, Wellington, Christchurch of Sydney (en vaak eerst nog een stop in het Midden Oosten of Azië). Tip: als je geen huurauto gereserveerd hebt kan je kiezen voor een transfer per airport shuttle naar Napier en ook taxi's zijn er in overvloed.

Goedkoop naar Napier vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Napier? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Napier te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Napier? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Napier vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Napier deals. Tip: voor een last minute Napier vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Napier Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Napier  

Hoe lang is het vliegen naar Napier? De vluchtduur is al gauw meer dan dan 25 uur incl. 2 tussenstops meestal op Auckland, Wellington, Christchurch of Sydney.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Napier

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cathay Pacific
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Napier aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Napier zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024