Vliegen naar Palm Springs

Palm Springs is een chique, in de woestijn gelegen stad in Californië, Amerika. Vanwege de ligging midden in de woestijn, is het in Palm Springs altijd warm en zonnig. De...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 908,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palm Springs voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Palm Springs

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Palm Springs

Kaart Palm Springs

Lees meer over Palm Springs

... stad is opmerkelijk groen voor een plek in de woestijn en dankt dan ook haar naam aan de vele palmbomen die te vinden zijn in deze mondaine plaats.

Vakantie Palm Springs

Hoewel Palm Springs bij Nederlanders minder bekend is, is de stad zeker de moeite van het bezoeken tijdens een rondreis door dit deel van de USA. De stad kent vele grote hotels, resorts en golfclubs voor de massa aan toeristen die hier jaarlijks komen genieten van het waanzinnige klimaat. Ga je in de zomer? Houd dat overdag wel rekening met extreem hoge temperaturen, 40 graden is niet vreemd. Afkoeling vind je in Palm Springs dan ook genoeg: bijna elk huis of hotel heeft wel een zwembad. De omgeving rond de stad is bergachtig. Hier kun je goed paardrijden. Ben je meer van het golfen? Dan kun je je hart ophalen in Palm Springs, je vindt hier namelijk vele golfbanen bij elkaar.

Palm Springs Festival
In Palm Springs worden ieder jaar vele festivals en evenementen gehouden. Een van de bekendste is het jaarlijks International Film Festival. 

Luchthaven Palm Springs
Palm Springs heeft haar eigen vliegveld, Palm Springs International Aiport. Deze luchthaven ligt net buiten de stad en is hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Een alternatief om goedkoop te kunnen vliegen naar Palm Springs is via Los Angeles. Het is vanwege het grote aanbod namelijk vaak veel goedkoper

Goedkoop naar Palm Springs vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palm Springs? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palm Springs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palm Springs? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palm Springs vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Palm Springs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Palm Springs vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palm Springs boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palm Springs in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Palm Springs Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palm Springs  

Hoe lang is het vliegen naar Palm Springs? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Palm Springs. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Palm Springs

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palm Springs aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palm Springs met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palm Springs zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024