Vliegen naar Palm Springs

Palm Springs is een chique, in de woestijn gelegen stad in Californië, Amerika. Vanwege de ligging midden in de woestijn, is het in Palm Springs altijd warm en zonnig. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palm Springs voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Palm Springs vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palm Springs vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palm Springs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palm Springs? Geef je op voor de Palm Springs Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palm Springs vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Palm Springs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Palm Springs in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palm Springs boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palm Springs in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Palm Springs als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Palm Springs

Hoe lang is het vliegen naar Palm Springs? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Palm Springs. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Palm Springs

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Palm Springs o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palm Springs met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Palm Springs. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palm Springs zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017