Vliegen naar Oulu

Oulu is een Finse stad in het noord-westen van het land  gelegen aan de rivier Oulujoki aan de Botnische Golf met een inwoneraantal van 150.000. Oulu is ontstaan als...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 497,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oulu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oulu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oulu

Kaart Oulu

Lees meer over Oulu

... zeehaven, echter is deze functie als zeehaven de laatste jaren steeds minder belangrijk geworden. Wat zeker de moeite waard is om te bezoeken is Tietomaa. Een wetenschappelijk centrum met meer dan 150 tentoonstellingen, waarvan je met meer dan de helft zelf actief bezig kan zijn!  

In Oulu heb je twee universiteiten, de universiteit van Oulu en Oulu univeristeit van toegepaste wetenschappen. Oulu is de thuishaven van de meest noordelijke architectuur school ter wereld. De school is het bekendste om zijn sterke regionalistisch ideeën voor het ontwikkelen van de architectuur. Deze beweging draagt de naam "Oulu school" (Oulun koulu).

Oulu is wereld beroemd geworden met de wereldkampioenschappen lucht gitaar spelen die in Oulu georganiseerd worden.

Als je in Oulu bent en je wilt toch naar Helsinki is de makkelijkste en de snelste manier om met de trein te gaan. De rit duurt dan iets minder als zes uur.

Oulu Airport is de tweede grote luchthaven in Finland. Het vliegveld van Oulu voluit genaamd luchthaven Oulun Lentoasema ligt aan de rand van de stad op een kleine 15 kilometer afstand. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Oulu Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Oulu vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Oulu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Oulu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oulu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oulu vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Oulu deals. Tip: voor een last minute Oulu vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Oulu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oulu  

Hoe lang is het vliegen naar Oulu? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oulu. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Oulu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oulu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oulu zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024