Vliegen naar Okinawa

Okinawa is een eilandengroep in de Oost-Chinese Zee, ten noordoosten van Taiwan en ten zuidwesten van Japan. De Okinawa eilanden zijn een onderdeel van Japan. De hoofdstad van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Okinawa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Okinawa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Okinawa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Okinawa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Okinawa? Geef je op voor de Okinawa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Okinawa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Okinawa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Okinawa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Okinawa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Okinawa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Okinawa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Okinawa

Hoe lang is het vliegen naar Okinawa? De vluchtduur is 15 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Okinawa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Okinawa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Okinawa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Okinawa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Okinawa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017