Vliegen naar Okinawa

Okinawa is een eilandengroep in de Oost-Chinese Zee, ten noordoosten van Taiwan en ten zuidwesten van Japan. De Okinawa eilanden zijn een onderdeel van Japan. De hoofdstad van de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,101,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Okinawa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Okinawa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Okinawa

Kaart Okinawa

Lees meer over Okinawa

... eilandengroep is Naha en is gelegen op het hoofdeiland (eveneens Okinawa). Andere eilanden van de Okinawa eilandengroep zijn Kumejima, Ikei, Tokashiki & Akajima.

Okinawa kent een subtropisch klimaat en is een populaire vakantie bestemming voor veel Japanners. Het natte seizoen begint in mei en eindigt in juni. In september kunnen in het gebied tyfoons voorkomen. Er zijn in de omgeving van het hoofdeiland veel kleine onbewoonde koraaleilanden waar je fantastische duiktrips naar kunt maken. Op Okinawa Island zijn hagelwitte stranden en azuurblauwe baaien. Iets dat Okinawa zoveel anders maakt dat veel tropische eilanden in Azië is dat de Japanse cultuur nog veelvuldig is terug te zien en er zeer veel bezienswaardigheden zijn. Tussen de verschillende eilanden zijn ferry verbindingen.

Indien je wilt vliegen naar Okinawa moet je rekenen op minimaal 1 overstap (bijvoorbeeld in Hong Kong, Osaka of Taipei). Maar het kan goedkoper zijn om een vlucht te boeken met 2 overstappen. De luchthaven van Okinawa Island, Naha Airport, is verbonden per moderne monorail met het centrum van Naha. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Naha Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Okinawa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Okinawa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Okinawa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Okinawa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Okinawa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Okinawa deals. Tip: voor een last minute Okinawa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Okinawa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Okinawa  

Hoe lang is het vliegen naar Okinawa? De vluchtduur is 15 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Okinawa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Okinawa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Okinawa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024