Vliegen naar Macedonië

Macedonië, ook wel Macedonia of voormalige Joegoslavische republiek Macedonië genoemd, is een klein land in de Balkan met een zeer prettig klimaat. De hoofdstad van Macedonië is Skopje, waar je de nodige culturele bezienswaardigheden treft. Veelzijdig Macedonië is echter juist ook in trek bij de actieve vakantieganger, vanwege de mooie natuur en prachtige bossen. Het meer van Ohrid met zijn idyllische stranden en het bijbehorende prachtige door de Unesco beschermde stadje trekt in de zomer steeds meer toeristen. 

Goedkope vliegtickets Macedonië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Skopje
Vliegtickets Macedonië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ohrid

Last minute Macedonië aanbiedingen

logo tix.jpg

Skopje

v.a. € 55,-

logo waarschijntdezonwel.nl.jpg

Ohrid

v.a. € 149,-

Goedkoop naar Macedonië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Macedonië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Macedonië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Macedonië? Geef je op voor de Macedonië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Macedonië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Macedonië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Macedonië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Macedonië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Macedonië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Macedonië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Macedonië

Hoe lang is het vliegen naar Macedonië? Je kan binnen 5 uur overal in Macedonië komen. Je moet wel een tussenstop maken van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Macedonië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Macedonië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Macedonië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Macedonië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Macedonië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017