Vliegen naar Macedonie

De beste deals voor tickets Macedonie? Check de Macedonie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Macedonie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Skopje
bestemming Skopje

De hoofdstad van Macedonie is de geboorteplaats van Moeder Theresa. De stad is een bezienswaardigheidop zichzelf.

Vliegtickets Macedonie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ohrid
bestemming Ohrid

Het meer van Ohrid is de laatste jaren een booming place geworden als voordelige zonvakantie bestemming.

Luchthavens in Macedonie

Kaart Macedonie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Macedonie

Macedonië, ook wel Macedonia of voormalige Joegoslavische republiek Macedonië genoemd, is een klein land in de Balkan met een zeer prettig klimaat. De hoofdstad van Macedonië is Skopje, waar je de nodige culturele bezienswaardigheden treft. Veelzijdig Macedonië is echter juist ook in trek bij de actieve vakantieganger, vanwege de mooie natuur en prachtige bossen. Het meer van Ohrid met zijn idyllische stranden en het bijbehorende prachtige door de Unesco beschermde stadje trekt in de zomer steeds meer toeristen. 

Maar het zou eeuwig zonde zijn alleen aan het meer te blijven liggen. Huur een auto en maak een excursie naar het schitterende atonale Park Mavrovo. Als je meer dan een week hebt dan kunnen we je ook een bezoek aan het klooster St. Naum in het binnenland van harte aanbevelen. Helemaal alleen op een bergtop gelegen voel je je als of je de hemel kunt aanraken.

In Macedonië kan het in de zomer behoorlijk warm worden, 30 graden is in juli en augustus niet vreemd. Door deze warmte is er vooral in de maand juli ook een kansje op wat regen. De meeste regen valt overigens in het voorjaar, in april en mei. De koudste maand is januari, het wordt dan overdag gemiddeld 5 graden Celsius en in de nacht -5 graden.

Goedkope vliegtickets Macedonië
Het land kent 2 grote vliegvelden in de buurt van die hoofdstad. Veel vakantiegangers vliegen in Macedonië echter niet naar bovengenoemde luchthavens maar naar Ohrid. Als vakantiebestemming is Macedonië steeds populairder aan het worden in Nederland en dat is ook de reden dat je nu zowel met Corendon als met ArkeFly vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Macedonia kunt vliegen. In het seizoen zijn dit meestal de beste en goedkoopste keuzes. Handige informatie over de vliegvelden in Noord-Macedonië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Macedonie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Macedonie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Macedonie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Macedonie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Macedonie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Macedonie deals. Tip: voor een last minute Macedonie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Macedonie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Macedonie 

Hoe lang is het vliegen naar Macedonie? Je kan binnen 5 uur overal in Macedonie komen. Je moet wel een tussenstop maken van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Macedonie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Air Serbia
- *
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUIfly
- *
Corendon.nl
- *
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Macedonie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Macedonie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024